Ni oni nisu pošteđeni: Poznati koji su prošli pakao nasilja

Ni oni nisu pošteđeni: Poznati koji su prošli pakao nasilja

Autor: | 17/06/2017

0

Američki glumac Ben Stiler i njegova supruga, takođe glumica, Kristin Tejlor saopštili su da se razvode posle 17 godina braka a javnost je bila zatečena njihovom odlukom.

Par se oglasio saopštenjem u kom navodi da će njihov prioritet posle razlaza i dalje biti briga o deci.


-Molimo medije da poštuju našu privatnost u ovom trenutku, naveli su u saopštenju.

Nagađanja zašto je pukao brak dug gotovo dve decenije su odmah krenula, a prvobitno se mislilo da su im se razišli planovi za budućnost.

-Dok je Benu karijera bila na prvom mestu Kristin je želela da se posvete deci.Kako su svađe postale sve učestalije, shvatili su da je najbolje da se razvedu, tvrdio je izvor za magazin People.

Međutim poslednja saznanja tvrde sasvim drugačije. Naime, izvor blizak bivšim supružnicima tvrdi da je Ben patološki kontrolisao svoju suprugu.

– Zajedno su brojali bademe, nije smela da pojesti više od 15 na dan – rekao je dobro upućeni izvor koji je dodao da je od supruge stalno zahtevao da bude na dijeti kako bi održala vitku liniju.

Ipak, nije poznati komedijaš jedini koji ima tešku narav među slavnim ličnostima. Sličnu psihičku torturu doživela je i pevačica Dženifer Lopez koja je svoje iskustvo otkrila u memoarima “True Love”.

– Nikada nisam imala modricu na oku ili rasečenu usnu, ali bila sam u vezama u kojima su me na ovaj ili onaj način zlostavljali – rekla je 47-godišnja pevačica i majka dvoje dece, ne želeći da otkrije o kom partneru je reč.

Koliko “ljubav boli”, otkrila je i pevačica Maraja Keri koja je otvoreno govorila o psihičkom zlostavljanju koje je pretrpela u braku s Tomijem Motolom. Pevačica je deset godina trpela emotivno zlostavljanje i preteranu kontrolu, piše Večernji.hr

Reper Eminem imao je komplikovan odnos s majkom Debi Nelson. Nekoliko je puta u pesmama progovorio o majčinom psihičkom zlostavljanju kojem je u detinjstvu bio izložen. Ipak, njegova majka je u memoarima demantovala njegove izjave.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti