Poznata grčka voditeljka izgubila životnu bitku: Nana Karajani preminula od anoreksije

Poznata grčka voditeljka izgubila životnu bitku: Nana Karajani preminula od anoreksije

Autor: | 02/07/2017

0

Grčka manekenka, novinarka i TV voditeljka, Nana Karajani, je karijeru započela u devedesetim godinama prošlog veka. Važila je za jednu od najlepših i omiljenih voditeljki, a pre bavljenja novinarstvom radila je kao model i manekenka.

Atraktivna plavuša se poslednjih deset godina borila sa teškim oblikom anoreksije.

Ove nedelje, pronađena je mrtva u svom stanu u Atini.

 

Iz želje da smrša, tridesetosmogodišnja Nana je krenula da se podvrgava dijetama, kada su kolege i prijatelji primetili da je ekstremno izgubila težinu.

 

U njenim očima, ona je želela samo da bude mršava, a vremenom ona je izgubila nekadašnji atraktivan izgled koji je nekad imala.

Jednom je rekla da je imala teško detinjstvo, a posebno joj je teško pao razvod roditelja.

"Uvek sam se pitala da li me voli, nisam želela da ih razočaram. Kada sam bila u bolnici, volela sam to, zato što sam tada imala njihovu pažnju", priznala je ona.

A post shared by @gossiptv on Jun 27, 2017 at 8:28am PDT

Nana se duže vreme nije pojavljivala u javnosti, a zbog anoreksije je imala ogromne zdravstvene tegobe. Njeni vitalni organi su bili u opasnosti, a izgledala je neprepoznatljivo.

Ipak, nakon boravka u bolnici izgledalo je da će se sudbina smilovati i da će Nana uspeti da izađe iz pakla Anoreksije.

Međutim, njeni organi više nisu mogli da izdrže i izdali su je jedan po jedan, što je dovelo do smrti. Nana je samo nekoliko dana pred smrt na Instagramu šerovala postove u kojima pokazuje da je počela da jede i da se oseća bolje...

Nanina majka je na društvenim mrežama podelila ovu tužnu vest o smrti svoje ćrke, a po Naninoj želji biće sahranjena u Inostranstvu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram