Ivana Milinčić u novoj knjizi donosi priču o vrtlogu strasti i životu bez ljubavi

Ivana Milinčić u novoj knjizi donosi priču o vrtlogu strasti i životu bez ljubavi

Autor: | 09/10/2017

0

Roman “Previše za sreću” mlade književnice Ivane Milinčić nastavak je uzbudljive ljubavne priče “Privezak za srce”. Autorka nas u njemu navodi da na primeru njene junakinje Bebe prepoznamo iskušenja na koja nailazimo na putu ka sreći.

“Previše za sreću” je emotivna priča o mladoj ženi koja, nakon što je upala u vrtlog strasti, pokušava da se izbori sa navikom da svoj život vodi u skladu sa tuđim očekivanjima. Nakon loših procena, ona donosi pogrešne odluke, a njeno iskustvo će vas nadahnuti da shvatite kako strah od promene ne treba da vas navede da osudite sebe na život bez ljubavi.

- Još tokom pisanja prvog dela bilo mi je jasno da način na koji želim da ispričam priču zahteva njeno objavljivanje u dva romana. Nisam imala dilemu oko toga kada završiti prvi, niti kako početi drugi deo. I sigurna sam da nastavak neće ostaviti  ravnodušnim nikog kome se dopao "Privezak za srce". Pozitivni komentari o prvom romanu  i  konstantno interesovanje čitateljki za nastavak priče započete u njemu, bili su mi veliki podsticaj da dam sve od sebe kako bi roman "Previše za sreću" bio još uzbudljiviji za čitanje - kaže Ivana.

hellomagazin.rs Privatna arhiva/promo

Pročitajte još