Mišel Fajfer:  Godinama se borim sa socijalnom anksioznošću

Mišel Fajfer: Godinama se borim sa socijalnom anksioznošću

Autor: | 13/10/2017

0

Mišel Fajfer je u intervjuu koji je nedavno dala za magazin "Edit" otkrila da se godinama bori sa socijalnom anksioznošću. Zbog ovog zdravstvenog problema je sa zebnjom odlazila na snimanje filma "Ubistvo u Orijent ekspresu", u kojem igra jednu od glavnih uloga. To što je stalno morala da bude okružena ljudima, bilo je za nju teški izazov.

Veliki deo filma snimljen je u vozu, odnosno u malom prostoru što je za Mišel bilo dodatni problem. Glumica ne krije da su te i slične situacije za nju pravo "mučenje".

-Bila sam pomalo zabrinuta jer sam celog dana bila zarobljena u vozu. Moram da ima vreme samo za sebe i svoj lični prostor kako bih se sabrala, istakla je Mišel.

Mišel Fajfer ekskluzivno za “Hello!”: Osetila sam da sam na ivici pucanja i jednostavno sam se povukla

Mogu da satima sedim i da ne radim ništa. Pomalo sam, znate, antisocijalna.

Naglasila je da je snimanju non stop vodila borbu sa svojom željom da bude "na sigurnom" i željom da glumom "impresionira sve".

Nije uživala ni dok je gledala sebe u akciji, pa je nakon snimanja filma prresrećna što je tortura prestala.

Intervju sa Mišel Fajfer je deo velike serije magazina "Edit" posvećene moćnim poznatim ženama, koje iz različitih razloga drže moć u svojom rukama. Deo serije su i razgovori sa Keli Klarson i Prijankom Čoprom.

Mišel Fajfer se ulogom u rimejku klasika iz 1974. godine "Ubistvo u Orijent ekspresu", napisanom po istoimenoj knjizi Agate Kristi iz 1934. vraća glumi posle petogodišnje pauze. U povratničkom ilmu igra uz Džudi Denč i Penelope Kruz, a u intervjuu se osvrnula i na motive koji su je naveli da se povuče iz Holivuda.

-Kako su moja deca rasla, postajalo je sve teže. Nisam mogla da putujem po svetu i da time ometam njihovu svakodnevnicu, rekla je Mišel koja u braku sa producentom Dejvidom I. Kelijem ima ćerku Klaudiju Rouz i sina Džona Henrija Kelija.

Odrastanje dece ispratila je strogom organizacijom, striktnim planom od kog nije odustajala ni u jednom momentu.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: mišel fajfer