Praznici na Jahorini: Spektakularni koncert Željka Joksimovića i skijanje

Praznici na Jahorini: Spektakularni koncert Željka Joksimovića i skijanje

Autor: | 28/12/2017

0

Olimpijski centar „Jahorina“ u saradnji sa kompanijom M:TEL u novogodišnjoj noći organizuje spektakularni koncert Željka Joksimovića ispred hotela Bistrica. Koncert počinje u 22 časa, a svi posetioci Jahorine imaće priliku da besplatno uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravni provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini.

U toku novogodišnjih praznika skijalište Jahorina radiće u punom kapacitetu, te će kompletan vertikalni transport sa svim pripadajućim stazama biti u funkciji i spremno će dočekati sve skijaše i bordere. Pored toga, dva nova ski vrtića na platou Poljice i kod hotela Bistrica, biće dostupni svim uzrastima, a prvenstveno najmlađima.

Tjubing trake koje su samo jedan od sadržaja vrtića mogu se koristiti za ski poligon, kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staza je oko 100m na Poljicama i 70m kod hotela Bistrica, a zajedno predstavljaju odličan celogodišnji adrenalinski sadržaj.

Uz pomoć ski učitelja Ski škole "Bistrica" naučite da skijate i bordate ili usavršite svoju tehniku. Instruktore možete bukirati putem e-mail adrese: [email protected] i putem telefona na broj +387 65 182 343 ili na booking mestu na platou Poljice i u hotelu Bistrica. Na raspolaganju za sve goste je i nova skijaška oprema ski rentala hotela Bistrica.

Ski karte svi posetioci mogu da kupe na 9 prodajnih mesta na Jahorini od kojih su 6 na Poljicama, 2 na Ogorjelici i 1 u hotelu Bistrica.

Radno vreme skijališta je od 9 do 16 časova.

Dobra svima – vrtoglavo dobra zima!

Hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još