"Charlie Crane" organski nameštaj za bebe

"Charlie Crane" organski nameštaj za bebe

Autor: | 21/01/2016

0

Nameštaj za bebe obično dolazi u dve opcije, jednostavan ili preterano ukrašen.

Pariska kompanija nameštaja Charlie Crane, kombinuje funkcionalnost sa stilom, u svojoj kolekciji nameštaja za bebe. Nameštaj vuče inspiraciju iz modernog minimalističkog skandinavskog dizajna i za njegovu proizvodnju se koriste isključivo organski materijali.

Ljuljaška za bebe, je namenjena za decu koja još uvek ne mogu da sede samostalno. Uvijeni bukov ram se sastoji od zakrivljenih nogara koji pomažu ljuljanju stolice i uspavljivanju bebe, pritom potpuno izbacuje potrebu za ne baš privlačnim ljuljaškama na električni pogon. Mekani dušek je napravljen od 100% pamuka, i dolazi u četiri boje kako bi se lakše uklopio u ostatak vašeg dekora.

Modularni sto je neverovatno funkcionalan objekat koji oslobađa podnu površinu u bebinoj sobi. Funkcioniše po principu stola i malog prostora za odlaganje stvari. Kada je zatvoren izgleda kao moderni zakrivljeni viseći kabinet, ali kada je otvoren, prednji deo i mala duboka promenjiva površina padaju dole, čineći ovaj stočić idealnom platformom za presvlačenje deteta.

Promenjivi sto je prilagođen bebama i deci do osamnaest kilograma, tako da može biti korišćen duže vreme. Takođe je napravljen od bukovog drveta i dolazi u plavoj ili beloj boji, dok kompanija pruža mogućnost izbora promene u odgovarajuće mat nijanse ovih boja. Sav nameštaj kuće Charlie Crane, se proizvodi u Francuskoj i može biti naručen iz više od deset evropskih zemalja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:facebook/Charlie Crane Baby Goods/Kids Goods hellomagazin
Tagovi: Deca dekor