Okrepljujuće varivo fantastičnog ukusa.
Sastojci:
500 g belog krompira
100 g crvenog krompira
400 g bundeve
150 g sitno seckanog crnog luka
3 kašike maslinovog ulja
2-3 čena drobljenog belog luka
1 struk sitno seckanog celera
1/2 l vode
3 l bujona od povrća
1 dl pavlake za kuvanje
list lovora
po kašika sitno seckanog peršuna i lišća celera
so, biber
na vrh noža ljute mlevene paprike
Priprema:
1. Bundevu oljuštite i isecite na sitnije kocke. Obe vrste krompira oljuštite i isecite na kocke, slične veličine kao bundevu.
3. Štapnim mikserom malo sameljite povrće, ali bi trebalo da neki komadi ostanu celi. Potom dodajte pavlaku i pustite da se zagreje (ali da ne prokuva). Pred služenje pospite seckanim peršunovim i celerovim lišcem.
Pročitajte još
Strogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeDr. Oetker ovsene kaše u novom izdanju + 2 nova, letnja ukusa
Već dobro poznate Dr. Oetker ovsene kaše, koje su mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu, od sada su u redizajniranom pakovanju
13/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)