Osvojite paket Eucerin proizvoda

Osvojite paket Eucerin proizvoda

Autor: | 25/01/2016

0

Eucerin Volume Filler Dnevna krema za suvu kožu sa tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože, posebno je namenjena koži koja gubi volumen, definiciju ili se opusta. Udruženim delovanjem, prirodno dobijeni magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen, dok oligopeptidi podstiču obnavljanje kolagena. Hijaluronska kiselina takođe poboljšava zadržavanja vlažnosti za popunjenu površinu kože i ublažene bore. Sadrži SPF 15 zaštitu i UVA filtere za zaštitu od starenja izazvanog izlaganjem svetlosti.


Eucerin Volume Filler Noćna krema za sve tipove kože cilja specifične slojeve kože kako bi se borila protiv opuštanja kože, smanjivanja volumena lica gubitka kontura tokom noći.

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme ispunjavaju najdublje bore, kako spolja tako i iznutra, a obezbeđuju koži i svu potrebnu hidrataciju. Istovremeno,ujednačavaju ten pomažući da se značajno umanje vidljivi znaci starenja. Postupak nege je jednostavan, a rezultat savršen - podmlađena koža koja izgleda sveže i prefinjeno! Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme dolaze u dve nijanse: svetlijoj i tamnijoj, te odgovaraju potrebama svetlog i veoma svetlog, kao i srednje svetlog i maslinastog tena, a obe nijanse se uklapaju sa individualnom bojom tena dajući mu prirodan i ujednačen izgled.

Ime srećnog dobitnika poklon paketa pogledajte na https://www.facebook.com/hellomagazin.rs/

, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: eucerin