Još jedna od rolada koje nasečene na kriške, osim što su ukusne, veoma dekorativno izgledaju.
Sastojci:
250 g praziluka
50 g parmezana
4 kašike kisele pavlake
1 kašika senfa
2 čena belog luka
so, biber
4 tanke ćureće šnicle (po150 g)
1 kašika putera
1 kašika ulja
250 ml supe od kocke
1-2 kašicice gustina
Priprema:
1. Iseckati praziluk, propržiti ga na ulju i ispasirati u blenderu. Pomešati parmezan sa 2 kašike kisele pavlake, prazilukom i senfom. Iseckati beli luk pa i njega dodati mešavini. Posoliti i pobiberiti.
3. Zagrejati puter i ulje u šerpi i ispržiti rolnice. Naliti supom i krčkati 20 minuta. Izvaditi rolnice.
4. U masnoću od prženja mesa umešati ostatak kisele pavlake, pa umešati gustin razmućen sa vrlo malo vode. Krčkati par minuta uz mešanje, da se zgusne. Servirati po želji uz rolnice koje se mogu ukrasiti sitno naseckanim svežim prazilukom.
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)