Jelo za ljubitelje pikantnih zalogaja.
Sastojci:
8 tankih šnita slanine
1/2 šolje meda
1/2 šolje tamnog piva
1 kašika senfa
Priprema:
1. Zagrejte rernu na 150 stepeni C. Pleh obložite papirom za pečenje.
3. U međuvremenu na pleh poređajte slaninu, prekrijte papirom za pečenje i pecite 14-15 minuta.
4. Papirnim ubrusom pokupite višak masnoće s pečene slanine i premažite je glazurom od piva.
5. Smanjite temperaturu rerne na 130 stepeni C i vratite slaninu da se peče dok ne postane hrskava, oko 40-45 minuta.
6. Pečenu slaninu izvadite iz pleha i stavite na papirni ubrus da se iscedi višak masnoće, ali tako da glazirana strana bude gore. Poslužite odmah.
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)