Vaš moćni saveznik za samopouzdanje: NIVEA Protect & Care dezodorans

Vaš moćni saveznik za samopouzdanje: NIVEA Protect & Care dezodorans

Autor: | 09/02/2016

0

Niz faktora doprinosi samopouzdanju, a znamo da siguran i samouveren izgled ponekad zahteva znatna ulaganja i mnogo vremena. Ali, ne mora da bude tako. Postoje i jednostavni načini koji će doprineti da se osećate zadovoljno i prijatno u svojoj koži. Pre svega je važno da se fizički dobro osećate. Zato pravilno negovano telo kao i sam govor tela, imaju veliki uticaj na naš izgled, način na koji komuniciramo i predstavljamo sebe drugima u svakodnevnim situacijama.

Trenutak kada treba podići ruku i otkriti pazuh, za mnoge može da bude nelagodan. Prisutan je strah da će drugi primetiti tragove znoja na odeći ili suvu i iziritiranu kožu, ukoliko smo u garderobi bez rukava. Zato se suzdržavamo i nismo opušteni, a to može negativno uticati na samopouzdanje i naš stav.

I dok najveći deo pažnje poklanjamo nezi lica i kose, na predeo pazuha često zaboravljamo. Naravno da je higijena važna, ali ova osetljiva regija traži posvećeniju negu jer je podložna različitim iritacijama: Ovaj predeo je najčešće prekriven odećom, te koža ispod ostaje vlažna i ne prima dovoljno svetlosti. Osim toga pazuh je izložen i tretmanima poput brijanja ili depilacije – nekad čak i svakodnevno. Zato ovu regiju treba posebno negovati, kako bi koža i u tom predelu bila glatka i nežna, i kako bismo sprečili moguće iritacije.

Nakon 25 godina ekspertize u ovom segmentu, NIVEA je razvila jedinstveni dezodorans – novi NIVEA Protect & Care. Reč je o najnežnijem NIVEA antiperspirantu koji pruža 48h zaštitu, uz dragocene sastojke NIVEA kreme i njen dobro prepoznatljiv miris. Formulacija ne sadrži alkohol te ne izaziva iritacije i održava kožu mekom i suvom pružajući osećaj ugodnosti. Kao i NIVEA krema, i dezodorans odiše mirisom svežine i čistoće oličenom u kombinaciji tri različite mirisne note. U gornjoj noti su limun i bergamot koji donose nežan osvežavajući miris. U osnovi su cvetne note jasmina i ruže, dok se u pozadini provlače lagane i blage note mošusa i sandalovog drveta.

NIVEA Protect & Care dezodorans

Efikasna 48h zaštita od znojenja, bez alkohola. Sadrži dragocene sastojke NIVEA kreme i njen jedinstveni miris. Za dugotrajnu svežinu i meku i suvu kožu uz osećaj ugodnosti.

NIVEA MEN Protect & Care dezodorans

Jedinstvena formulacija kombinuje izuzetno efikasnu 48h zaštitu od znojenja sa blagom NIVEA negom, uz moderan, diskretan i muževni miris. 0% alkohola, bez iritacija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: Nivea