Potrebno:
500 g krompira
2 glavice crvenog luka
100 g kukuruza šećerca
100 g čeri paradajza
½ kašičice soli
peršun
1. Obarite krompir u ljusci, a zatim ga očistite, isecite na kockice i posolite.
2. U činiju sipajte tunjevine, luk isecite na tanke režnjeve, čeri paradajz na četvrtine, a peršun na sitno. Pažljivo izmešajte sve sastojke i ohladite pre služenja.
Pročitajte još
Kako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)