Potrebno:
500 g krompira
2 glavice crvenog luka
100 g kukuruza šećerca
100 g čeri paradajza
½ kašičice soli
peršun
1. Obarite krompir u ljusci, a zatim ga očistite, isecite na kockice i posolite.
2. U činiju sipajte tunjevine, luk isecite na tanke režnjeve, čeri paradajz na četvrtine, a peršun na sitno. Pažljivo izmešajte sve sastojke i ohladite pre služenja.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)