Uklonite podočnjake paradajzom i limunom

Uklonite podočnjake paradajzom i limunom

Autor: | 23/02/2016

0

Prekomerni rad, brzi način života, neredovno spavanje, loša ishrana - samo su neki faktori koji utiču na pojavu podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju.

Ukoliko ih imate, sigurno zavidite onim ljudima koji se ne bore sa "torbama" ispod očiju. Ako ste jedna od onih nesrećnih, onih koji svaki dan "nose" svoje torbe oko očiju, onda definitivno morate da isprobate ovaj neverovatni domaći tretman.

Ovaj tretman je zaista delotvoran. Prirodni recept će vam pomoći da izbrišete one dosadne, tamne kolutove oko očiju i izgledaćete sveže i odmorno.

Prva stvar koju treba da uradite je da pijete mnogo vode i počnete da spavate na leđima.

Evo recepta za ovaj prirodni preparat od paradajza i limuna:

Porebno vam je ½ limuna i 1 kriška paradajza. Iscedite limun i iscedite sok od paradajza i pomešajte tečnosti. Kada dobijete mešavinu sokova, koristite vatu da ga primenite oko očiju. Ne zaboravite da vaše lice mora da se očisti pre nego što počnete sa primenom. Umočite pamučnu lopticu vate u sok od limuna i paradajza i nežno tečnost nanesite ispod očiju, jednim potezom. Ostavite sok da stoji 15 minuta, a zatim umijte lice i primenite kremu.

Limun je prepun vitamina C i antioksidanata, a paradajz je izuzetno bogat vitaminima B1, B2, B3, B6, A i antioksidantima.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin

Najnovije vesti