Za emotivne poruke, podsetnik, crteže: Tabla za pisanje u obliku farbe

Za emotivne poruke, podsetnik, crteže: Tabla za pisanje u obliku farbe

Autor: | 24/02/2016

0

Poznate po tome što predstavljaju idealan kontrast svakom dizajnerskom pravcu, table za pisanje se koriste kako bi u tren oka popravile dizajn enterijera širom sveta, iako je potreban minut za njihovo postavljenje, ipak predstavljaju prelepu estetsku vrednost koja će se održati godinama.

Izbor prelepih načina na koje one mogu da se koriste, i osmišljeno oslikaju na kuhinjskom zidu, novim metodom koji nanosi specijalnu farbu na gotovo svaku površinu na koju poželite, predstavlja pravilo koje dokazuje ovu tezu, dok crna pozadina table za pisanje u raznobojnoj kuhinji donosi raznolikost, gustinu i delikatane, zadivljujuće teksture i boje. Nastaje jedan potpuno nov univerzum u vašoj kuhinji na jednostavnim i praznim platnima, koja samo čekaju da ih popunite.

Table evociraju mnoge uspomene, i veoma često se koriste u retro dekorima koji se upotrebljavaju u filmskim scenografijama ili pozorišnim postavkama. Danas na svu sreću možete postaviti tablu za pisanje na gotovo bilo koju površinu, na zidove iza nameštaja, podove, iza vinskih flaša i naravno na tegle. Ove nove površine tabli za pisanje koje nanosite četkom, sada mogu biti korišćene kako bi nastanile vaše rukom pisane indikatore, podsetnike, spiskove za kupovinu, važne recepte, pozdravne poruke ili jednostavan dekor.

Predivan beli rukopis koji se nalazi na praznom crnom platnu, može odmah dodati senzibilnu liniju dizajna vašem dekoru enterijera, mogu poželeti dobrodoščicu gostima u hodnicima sa udobnošću i toplinom, dok takođe mogu ohrabriti ranoranioce u zoni za doručkovanje i poželeti im lep dan, ili prosto redizajnirati vrata vašeg plakara ili starog frižidera. Mnogo toga može biti urađeno sa jednostavnom bojom tabli za pisanje, kao što i sami imate mogućnost da vidite u našoj galeriji, iz koje vam se pruža prilika da crpite interesantnu inspiraciju, koju možete dalje iskoristiti u svom ličnom dizajnu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen hellomagazin
Tagovi: dekor

Pročitajte još

Najnovije vesti