Nuxe: Danas poklonite vreme sebi

Nuxe: Danas poklonite vreme sebi

Autor: | 07/03/2016

0

Upravo je danas, u 21. veku, idealno vreme zvati se ženom – odavno smo već stekle pravo glasa i ravnopravnost s muškarcima, mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja su neograničene, a nove tehnologije nam omogućavaju da jednim pritiskom tipke obavimo poslove koje su naše bake i prabake obavljale satima. Sve vreme sveta bi trebalo biti naše da ga ispunimo pravim stvarima - da gradimo bolje društvo i volimo i uživamo u životu...

No, zašto nam se ipak i uz sve što smo postigle, ponekad čini da smo i dalje robinje obaveza, jednako, ako ne i više, od naših pretkinja? Nakon svakodnevnih kućnih poslova, naše bake i prabake uvek su našle vremena i za heklanje, vunenih kapa i rukavica za decu i unuke, duge šetnje ili šoljicu čaja uz nekakav stari roman.

A decenijama kasnije, njihove unuke se raspadaju od preopterećenosti i manjka vremena – moderan način života donosi posao koji nam oduzima i puno više vremena nego bi trebao, porodicu koja ne prestaje da žudi za našom pažnjom i pomoći, društveni život koji pokušavamo održati jednako intenzivnim kao i u mlađim danima, kućne poslove kojima nema kraja... U celom moru aktivnosti kojima se bavimo tokom jednog dana, ponekad se zapitamo – a gde je tu vreme za mene?

Uvučene u vrtlog stresa i obaveza, zaboravljamo da su se žene kroz istoriju borile upravo zato kako bismo mi danas imale srećniji i zadovoljniji život. Stoga bi svaki završetak dana trebao bi biti dovoljan razlog da nagradite same sebe, a magične trenutke opuštanja posvetite sebi i svome telu...

Dopustite sebi dnevni time-out. Odvojite sat vremena samo za sebe i ulepšajte svakodnevicu.

A koji je bolji način za beg u zonu relaksacije duha i tela od tople opuštajuće kupke koja smiruje, te dodatka par kapljica neodoljivo mirisnog i senzualnog NUXE Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja koje će vas začarati, a vašu kožu učiniti neodoljivo mekanom.

Poklonite sebi ovaj trenutak čistog hedonizma i prepustite se srećnim mislima.

Ovaj proizvod već više od dve decenije izaziva divljenje žena širom sveta, a oduševljava i najveće kozmetičke znalce. U njega su zaljubljene i mnoge poznate svetske zvezde poput glumice Gvinet Paltrou koja piše o njemu u svom blogu, do popularne Dženifer Lopez za koju kažu da se doslovno "kupa u njemu".

NUXE Huile Prodigieuse® ili Čarobno suvo ulje višenamenski je proizvod za negu tela, lica i kose, a njegova tajna krije se u čak 6 biljnih ulja koje sadrži – lešnik, makadamija, slatki badem, kamelija, kantarion, borač - i izuzetno je bogato vitaminom E.

Njegova glamurozna verzija, NUXE Huile Prodigieuse® OR Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem, idealno je za svečane prilike i uvek kada želite da izgledate posebno, a svojoj koži podarite prefinjeni zlatni sjaj. Zlatno ulje daje koži nijansu tamnije boje pa predivno naglašava preplanulost, a na nogama deluje poput svilenih čarapa.

Cena 50 ml: 1881 rsd
Cena 100 ml: 3234 rsd

A po izlasku iz kupatila, nakon što Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje nanesete po celom telu, okupajte se u mirisu...

... Prodigieux le Parfum Čarobnog parfema.

Dok lepota dame dolazi iz njene duše, miris kojim zavodi dolazi iz srca čarobnog zavodnika – Čarobnog suvog ulja čije su senzualne kapljice pretočene u omiljeni miris Parižanki - NUXE Prodigieux® le parfum.

Mirisne note bergamota, mandarine i cvetova narandže, uz miris ruže, zavodljive gardenije i magnolije, čine ovaj parfem neprikosnovenim osloncem. Nežne bazne note vanile i kokosovog mleka pružaju mu dozu seksipila, čineći ga idealnim osvajačem ženske duše.

Cena 50 ml: 4692 rsd

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: nuxe