Neobična "fotelja": Osećajte se kao u ptičijem gnezdu

Neobična "fotelja": Osećajte se kao u ptičijem gnezdu

Autor: | 19/03/2016

0

Komad nameštaja nazvan Giant Birdsnest (ptičije gnezdo), teško je opisati kao fotelju, lazy bag ili nešto drugo...

Dizajn koji donekle predstavlja nameštaj, donekle igralište, teži ka tome da bude funkcionalan za druženje, rad, relaksaciju ili igru. Dostupan je u četiri veličine, varirajući od 2 m u prečniku, što ga čini idealnim za jednu osobu, pa sve do veličine od 4,5 m, koja može da smesti i do 16 osoba.

Svaki od modela dolazi sa 5, ili 23 jastuka u obliku ptičijih jaja, u zavisnosti od veličine gnezda. Mekani jastuci mogu biti u krem - belim bojama ljuske, ili mogu biti specijalno prilagođeni korisnicima u bilo kojoj drugoj boji. Samo gnezdo je načinjeno od komada borovog drveta, sa sjajnim završnicama čistog satenskog laka, prikačenih zajedno malim čeličnim iglama.

Savršeno za usvajanje novih ideja, Giant Birdsnest je kreirano kao potpuno nov prostor, koji ponovo defeniniše pojam druženja. Gnezdo je veoma snažno, ali opet njegov jednostavan koncept i zanimljiv karakter ne zahteva objašnjenje, ili korisničko uputstvo, spremno je za korišćenje, za igru ili rad, i sve što je potrebno jeste da uskočite u njega i uživate.

OGE Group transportuje svoje proizvode širom sveta, ako kojim slučajem u njihovom katalogu ne vidite veličinu koja vama odgovara, kompanija izrađuje i prilagođava svojim klijentima pošiljke ovih ptičijih gnezda, koja predstavljaju najbolje mesto za razvoj genijalnih ideja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:facebook/Giant Birdsnest hellomagazin
Tagovi: dekor