Kardio program inspirisan plesnim pokretima Bijonse (video)

Kardio program inspirisan plesnim pokretima Bijonse (video)

20/03/2016

0

Bijonse je poslužila kao inspiracija za novi fitnes program uz koji ćete vaše obline dovesti do savršenstva. Spremite se, jer oblikovanje tela nikada nije bilo zanimljivije!

Queen Bey poseduje telo na kojem bi joj svako pozavideo. Pored svakodnevih treninga, ona vežba i koreografije za svoje nastupe, te je ples dosta doprineo u oblikovanju njene savršene figure.

Program vežbi pod nazivom Vixen workout upravo iz tog razloga postaje sve popularniji širom sveta. Baziran na hip hop plesnim pokretima, ovaj kardio trening učiniće da se zabavite, ali i istovremeno poradite na svom izgledu.

Program je osnovala Janet Jones, profesionalna igračica Miami Heata, poznata po svojim nastupima sa Dženifer LopezAšerom i Pitbulom. Trening u trajanju od sat vremena topi od 400 do 1000 kalorija i sve to uz popularne numere Šakire, Bijonse, pa čak i Džastina Bibera.

Vežbanjem na ovaj način, doprinećete i jačanju svoje seksualnosti, te nema razloga da se odmah ne priključite ovakvoj vrsti treninga. Prethodno plesno iskustvo nije potrebno, jer su koreografije jednostavne i uz pravog trenera vrlo lako ćete stići do svoje najbolje verzije.

Sledeći snimak prikazuje na kakve se vežbe fokusira Vixen workout:

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/story.rs/NP hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti