Najbolje aplikacije za putovanje

Najbolje aplikacije za putovanje

Autor: | 24/03/2016

0

Pre nego što odete na neku zanimljivu destinaciju, instalirajte na svoj telefon neku od ovih korisnih aplikacija koje će vam pomoći da se što bolje informišete i snađete

Phrasebook for travelers

Ovo je neka vrsta rečnika koja sadrži 800 najčešce upotrebljavanih fraza i izraza koji vam mogu biti korisni pri sporazumevanju sa lokalnim stanovništvom, kao i u slučaju nužde. Jezici koje obuhvata su: engleski, francuski, španski, nemački, italijanski, kineski, japanski, korejski, ruski, turski, portugalski i arapski.

Pocket guide

Audio Vodič za gradove koji ce vam pomoci da pronađete radnje, mesta za islaske, restorane i znamenitosti u više od 150 gradova i turističkih destinacija. Aplikacija vas vodi u razgledanje koristeći vašu GPS lokaciju i glasom vas obaveštava o smeru kuda treba da idete. Stavite slušalice u uši i krenite u razgledanje, a Pocket guide će vas uputiti u to gde idete i šta je spečificno za tu lokaciju. Jedino je bitno da vam telefon sve vreme bude online. Ukoliko nemate tu mogućnost, možete kupiti aplikaciju i tada raditi i kada ste offline.

Skyscanner

Pronađite najpovoljniji let za bilo koju destinaciju. Čak i ako niste sigurni gde biste voleli da idete, dovoljno je da ukucate odakle želite da putujete i kada i ova aplikacija će vam izbaciti ponudu svih letova koji su u ponudi. Filtrirajte rezultate na osnovu cene, klase i vremena poletanja i rezervišite svoju kartu.

Trip advisor

Veoma korisna aplikacija pomoću koje možete videti preporuke više miliona ljudi za razne destinacije za putovanje. Iskustva, fotografije i saveti u vezi sa cenom, izgledom smeštaja, restoranima, izlascima i izletima svakako su korisni kada planirate da otputujete. Trip Advisor će vam pomoći oko bukiranja smeštaja, kao i pronalaska najjeftinije avionske karte.

Pack point

Ova aplikacija će vam uz pomoć liste za putovanje pomoći da se spakujete bez problema u zavisnosti od toga gde idete, koliko ostajete, aktivnosti koje planirate na putovanju, a sve to u skladu sa vremenskim prilikama koje će biti na destinaciji na koju idete. Pakovanje vam više nikada neće predstavljati noćnu moru i šanse da nešto zaboravite su uz pomoc Pack pointa minimalne!

Airbnb

Ukoliko želite da pronašete najpovoljniji smeštaj u više 34.000 gradova, ovo je aplikacija koju morate obavezno da instalirate. Airbnb vam nudi mogućnosti da pronađete sobu, stan ili celu kuću po veoma pristupačnoj ceni, a takođe možete da lično kontaktirate vlasnike ukoliko imate dodatna pitanja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin