Osvojite Eucerin paket, NIVEA Q10 pantalone za oblikovanje & zatezanje tela ili Vichy Neovadiol noćnu kremu

Osvojite Eucerin paket, NIVEA Q10 pantalone za oblikovanje & zatezanje tela ili Vichy Neovadiol noćnu kremu

Autor: | 28/03/2016

0

Eucerin DermoPURIFYER hidratantna dnevna krema i gel za čišćenje lica je emulzija ulja u vodi (O/W) bez ulja i parfema za masnu, problematičnu i kožu sklonu aknama. Njena jedinstvena kombinacija antiinflamatornog likokalkona A, antibakterijskog dekandiola i karnitin, za regulaciju sebuma, efikasno deluje na problematičnu kožu, tako da čestice koje upijaju sebum vidno čiste pore i čine kožu matiranom, zbog čega predstavlja idealnu dnevnu negu i podlogu za šminku.

NIVEA Q10 pantalonice učvršćuju kožu već za dve nedelje i trenutno oblikuju vašu siluetu. Izuzetno efikasne mikrokapsule obogaćene koenzimom Q10, oslobađaju se prilikom svakog vašeg pokreta i učvršćuju kožu. Negujuće bademovo ulje i aloe vera povećavaju prirodni nivo hidriranosti kože.

Novi proizvod VICHY NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS je napredna noćna, obnavljajuća nega koja izglađuje bore i osigurava dugotrajni osećaj svežine i udobnost kože. Obnavljajuća nega koja pomoću pažljivo odabranih aktivnih sastojaka u obliku kozmetičkog kompleksa, iz noći u noć umiruje kožu zbog čega je ona ujutru obnovljena i vidljivo mlađa.

Da biste osvojili jednu od ove tri nagrade ostavite komentar ispod posta na našoj Fb stranici www.facebook.com/hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin