Ne ustaje vam se iz tople postelje? Ponesite je sa sobom

Ne ustaje vam se iz tople postelje? Ponesite je sa sobom

Autor: | 28/03/2016

0

Tokom prethodnog vikenda mnogi ljudi izgubili su jedan sat sna, zbog prelaska na letnje računanje vremena. Ipak, jedan hotel iskoristio je tu priliku da pokrene novu reklamnu kampanju.

Jurys Inn hotel objavio je video sa devojkom i mladićem koji isprobavaju kostim koji je kombinacija jorgana i odela i koji je kompanija stvorila "u pokušaju da omogući ljudima da nadoknade san" na bilo kom mestu.

Lanac hotela ispitao je 2.500 Britanaca, a istraživanje je otkrilo da više od polovine (56 odsto) već ima problema sa ustajanjem iz kreveta, hladnoćom nakon odbacivanja toplog pokrivača (40 odsto) i strahom od predstojećeg radnog dana (31 odsto) kao najvećim razlozima zbog kojih im se ne ustaje iz kreveta.

Jurys Inn u šaljivom snimku navode da je najbolji način da se san nadoknadi nošenje jorgana sa sobom i povremene dremke na bilo kom mestu.

"Odela" je kreirala dizajnerka kostima Vendi Bersted od hotelskih perjanih jorgana, a kragna na njima može da posluži kao jastuk. Idealno za prohladna prolećna jutra!

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen hellomagazin