Osvojite 3x2 karte za predstavu "Sumnjivo lice" i paket C kafe

Osvojite 3x2 karte za predstavu "Sumnjivo lice" i paket C kafe

Autor: | 31/03/2016

0

Premijerno izvedena predstava "Sumnjivo lice" u režiji Ivana Bekjareva u subotu, 26. marta napunila je Sava Centar. Ovo je ujedno i jedno od najgledanijih premijernih izvođenja ovog Nušićvog komada. Oko 2500 posetilaca svih generacija koji su se odlično zabavili i nasmejali tokom trajanja predstave, dokazali su da je Nušićev humor za sva vremena.

Kako bi Nušića približio mlađim generacijama, Bekjarev je za ulogu Đoke izabrao glumca Sašu Joksimovća, Maricu igra Marijana Mićić, dok je uloga Viće pripala jednom od najpopularnijih domaćih tv lica, Milanu Kaliniću.

Pored njih, u predstavi igraju i Milica Milša koja tumači Anđu, gostujući glumac koji je uneo dašak Holivuda u domaće pozorište, Robert Kjosev u ulozi Jerotija, Ivan Bekjarev koji tumači Žiku, Milan Caci Mihailović kao Tasa praktikant, Dubravko Jovanović koji igra Milisava, Branislav Zeremski u ulozi Alekse Žunjića i gazde Miladina i Bojan Lazarov u ulozi Jose pandura.

Mešavina C kafe vraća najlepše uspomene koje već četiri decenije nastaju uz omiljenu šoljicu kafe. Kao simbol dobrih, starih vremena, svojom prepoznatljivom i jakom aromom, C kafa nas podseća da je uvek uz nas a u ovoj jubilarnoj godini svojim ljubiteljima donosi još više. Više kafe za nove dragocene trenutke.

C kafa je mnogo više od kafe, napravljena je od mešavine pažljivo odabranih zrna i idealan je izbor za sve ljubitelje tradicionalne kafe, koji prepoznaju i cene istinske vrednosti.

Poklanjamo vam 3x2 karte za predstavu Sumnjivo lice, 14. aprila, u 20h u Domu Sindikata i paket C kafe. Da biste osvojili karte i kafu ostavite komentar ispod posta na nasoj FB stranici www.facebook.com/hellomagazin.rs.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: sava centar

Pročitajte još