Osvojite dva paketa Eucerin proizvoda

Osvojite dva paketa Eucerin proizvoda

Autor: | 18/04/2016

0

Akne ili bubuljice, kako ih često nazivamo, najrasprostranjenije su kožno oboljenje u visoko razvijenim industrijskim zemljama. Obično počinje u toku puberteta, u skladu sa hormonskim promenama, аli mogu trajati i u odraslom dobu. Oko 80-90% mladih je u određenoj meri pogođeno ovim problemom, a sve veći broj odraslih, nešto češće muškaraca, ima akne i kasnije tokom života.

Predrasuda je da osobe koje pate od akni ne vode računa o higijeni. Naprotiv, preterano čišćenje agresivnim preparatima može da iritira već upaljenu kožu i tako dodatno zakomplikuje problem. Ali, jeste tačno da su čišćenje i nega problematične kože, to jest kože koja pati od akni, najvažniji u rešavanju ovog problema. Naravno, uz upotrebu adekvatnih preparata koji su nekomedogeni (ne zatvaraju pore), antibakterijski su, smanjuju lučenje sebuma i ne sadrže alkohol, boje i parfeme, koji mogu da dodatno iritiraju kožu.

Upravo ove osobine poseduju preparati iz Eucerin®DermoPURIFYER linije, čiju su efikasnost i dobru podnošljivost dokazale kliničke i dermatološke studije. Ovi preparati sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju na četiri ključna faktora nastanka akni: pojačano stvaranje sebuma, poremećeno oslobađanje od površinskih ćelija kože,umnožavanje bakterija i zapaljenje.

Nežno, ali efikasno uklanjanje nečistoća i pouzdana nega

Kao najvažniji deo dnevne rutine, u Eucerin®DermoPURIFYER liniji izdvajaju se dva preparata zahvaljujući kojima koža u dva poteza postaje čista,hidrirana i negovana:

Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje lica i Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema. Upravo ova dva preparata sada možete pronaći u apotekama u jedinstvenom pakovanju po ceni jednog!

Eucerin®DermoPURIFYER Gel za čišćenje je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa. Sadrži blage amfotenzide koji eliminišu prekomerni sebum, a antibakterijskim svojstvima štiti kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje. Oslobađa i čisti pore.

Placebo kontrolisana studija sprovedena kod 90 pacijenata oba pola, starosti 16 do 46 godina u period od tri meseca, potvrdila je efikasnost Eucerin®DermoPURIFYER Gela za čišćenje i dokazala značajno smanjenje bubuljica i oštećenja (lezija) koje nisu bile praćene upalom. Pakovanje: 200 ml

Upotreba: Navlažite lice, nanesite najpre na ruke, a onda utrljajte u kožu lica i isperite mlakom vodom.

Ukoliko vaša koža spade u tip masnih, dnevnu negu i hidrataciju pružiće vam Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, koja matira kožu i vidljivo poboljšava njen opšti izgled za četiri nedelje. Ova krema ne zatvara pore, ne sadrži uljane komponente i pafeme, pa je i odlična podloga za šminku. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled. Pakovanje: 50 ml

Upotreba: Nanesite na očišćeno lice svakog jutra, vodeći računa da kremu pažljivo rasporedite na problematična područja

Ukoliko želite da osvojite paket Eucerin proizvoda ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin
Tagovi: eucerin

Najnovije vesti