Savršen podmetač za kompjuter: Od jastuka napravite nešto što će svi želeti da vam ukradu (video)

Savršen podmetač za kompjuter: Od jastuka napravite nešto što će svi želeti da vam ukradu (video)

Autor: | 27/04/2016

0

Ukoliko tražite savršen podmetač za kompjuter koji je istovremeno dekorativan i praktičan, imamo pravo rešenje za vas.

Jastuče za kompjuter je veoma praktično, možete da ga koristite kada držite kompjuter na krilu, a neće vam biti neudobno i nezgodno. Toliko je fantastično da ćete se sigurno odmah prihvatiti posla, posebno kada uzmete u obzir da većinu stvari verovatno već imate kod kuće.

Potrebno je:

– jastuk
– zihernadle
– lep materijal
– ram za fotografije sa željenom slikom
– makaze
– parče satenske trake
– malo lepka

Postupak:

Uzmite stari jastuk ili nabavite neki jeftini, otvorite ga, pa isecite komad odgovarajuće veličine. Zatim ga umotajte u jastučnicu i uhvatite zihernadlama da se ne raspadne. Ako vam je tako lakše, možete da nađete jastuče odgovarajuće veličine i da njega iskoristite za ovaj projekat.

Uzmite materijal željene boje i dezena, pa umotajte jastuče u njega.

Biće vam potreban ram koji ima sa unutrašnje strane duplu ivicu. Unutrašnji deo rama uzmite i stavite na jastuk sa one strane na kojoj ste skupili materijal, pa ga raširite čvrsto i pričvrstite spoljašnji deo rama sa odabranom fotografijom preko. Učvrstite graničnike koji se nalaze sa unutrašnje strane rama.

Materijal koji je ostao da viri oko rama skupite sa dužih strana. Sa jedne kraće strane isecite materijal na šest jednakih traka sve do rama. Od njih ispletite dve pletenice, pa ih spojite zajedno u mašnu koju možete u sredini da obavijete satenskom tračicom željene boje. Traku zalepite za materijal ili je ušijte, kako vam je lakše. Ponovite postupak sa druge kraće strane jastuka.

To je to! Dobili ste divan i praktičan podmetač koji će vam sigurno olakšati rad na kompjuteru. Sjajno, zar ne?

Pogledajte ceo postupak na video-snimku:

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock/printscreen hellomagazin
Tagovi: dekor

Najnovije vesti