Bicikl kao ukras

Bicikl kao ukras

Autor: | 04/05/2016

0

Bicikl nije samo sredstvo za rekreaciju, već i zanimljiv detalj u domu. U kupatilu može da glumi "postolje" za lavabo, a odlično izgleda i kao umetnička instalacija na zidu u bilo kojoj prostoriji gde će mesto jednog točka zauzeti sat. Figure bicikla takođe su popularne, ali i praktične jer mogu poslužiti kao nosač za saksije sa cvećem.

Ako se vodite praktičnim motivima, jer nemate gde da odložite dvotočkaš u malom stanu, zid je pravi izbor. Držač za bicikl možete kupiti u specijalizovanim radnjama ili ga sami napraviti. Za to su vam potrebne samo daske i prosečno stolarsko umeće. Ako ga položite vodoravno, dasku možete iskoristiti kao postolje za knjige i druge sitnice, koje će pokazati da ste pažljivo osmišljavali prostor. Odličan izbor je i zid ispod stepenica, koji je obično neiskorišćen.

 

Kad je reč o prostorijama, sve dolaze u obzir, čak i trpezarija i kupatilo. Dizajneri predlažu da bicikl okačite u radnoj sobi, tačno iznad stola. Popularne su i tapete sa ovim motivima, jer asociraju na druženje, zabavu, lepo raspoloženje.

Savet plus: Možete izabrati i lampe, ukrasne figurice i suvenire u obliku bicikla jer se lepo uklapaju u svaki prostor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor