Erotikalend: Brazil otvara park na temu seksa

Erotikalend: Brazil otvara park na temu seksa

06/05/2016

0

Zemlja karnevala i oskudno odevenih igračica planira da otvori još "vrelije" mesto za turiste – zabavni park na temu seksa u Sao Paulu.

Nova turistička atrakcija zvaće se Erotikalend, a izgradnja parka trebalo bi da bude privedena kraju 2018. godine.

Turisti će tokom obilaska moći da vide autiće u obliku muškog polnog organa, 7D bioskop s vibrirajućim kolima, nudistički bazen, seksi igralište s toboganom i "voz užitka" kojim će upravljati go-go igrači i igračice.

U kafićima će biti služeni afrodizijaci, a kabine na velikom točku će biti obložene specijalnom folijom zahvaljujući kojoj će posetioci moći da uživaju u pogledu tako da sami ne budu viđeni.

Međutim, kompanija u čijem se vlasništvu park nalazi saopštila je da je seks na ovom mestu izričito zabranjen.

Ipak, nisu svi oduševljeni novostima – planovi za izgradnju parka naišli su na veliku osudu javnosti i brojnih grupa koje kao glavni argument ističu da ne žele da grad stekne loš ugled i postane poznat kao "prestonica seksa".

Mauro Morata, jedan od dizajnera parka, odgovorio je da Erotikalend "svakako neće biti mesto za kaluđerice, ali njeni tvorci takođe nemaju u planu da stvaraju Sodomu i Gomoru".

Ukoliko gosti budu želeli da igru u parku "uznesu na viši nivo’" na raspolaganju će im stajati obližnji motel kojim upravlja ista kompanija.

Cena ulaznice procenjuje se na 100 dolara po osobi.

Oni koji su za nešto smerniju i jeftiniju varijantu mogu prošetati parkom "Jeju lav lend" u Južnoj Koreji, koji je prilično poznat u svetu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock/story.rs/NP hellomagazin

Pročitajte još