Osvojite dve Eucerin kreme

Osvojite dve Eucerin kreme

Autor: | 26/05/2016

0


Novo iz Eucerina: Ujednačen ten i veoma visoka zaštita od sunca u jednom preparatu - Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ u dve nijanse, za svetliji i tamniji ten.

Za preplanulu kožu mnogi još uvek veruju da izgleda mladalačkije i lepše. Na sreću, sve je manje onih koji su spremni da za postizanje tog efekata svoju kožu izlože mnogobrojnim rizicima dugotrajnog izlaganja suncu.

Rešenje može biti kombinacija pudera i kreme za negu sa visokim zaštitnim faktorom. Ali, ona malo kome prija.

Posebno tokom toplih dana, kada želimo da se i mi i naša koža odmorimo od stroge dnevne rutine. O tome da neporirodan izgled koji pruža većina pudera nije poželjan ni za opuštenu letnju šetnju, a kamoli za plažu, nije potrebno ni govoriti.

Zato će vas sigurno obradovati novi preparat koji se ovog leta pridružuje Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, poznatoj po dugogodišnjim naučnim i kliničkim ispitivanjima koja se sprovode pre predstavljanja preparata.

U pitanju su Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ koje objedinjuju zaštitu od sunca sa svojstvima CC krema! Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ su “color correction” kreme sa veoma visokom UV zaštitom, biološkom zaštitom ćelija i efektom trenutnog ujednačavanja tena za osobe sa svetlim i tamnijim tenom.

U jednom potezu – letnje blistav ten i vrhunska zaštita!

Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ trenutno koriguju ten tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano. Efikasna zaštita od sunca i ujednačen ten postignuti uz pomoć ovih krema učiniće da vašu koža bude zdrava i izgleda blistavo!

Ukoliko želite da osvojite Eucerin CC kremu za zaštitu lica od sunca, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
Promo Promo
Tagovi: eucerin