Kako odabrati savršene tapete za dečju sobu

Kako odabrati savršene tapete za dečju sobu

Autor: | 27/05/2016

0

Kao veoma lak način osvežavanja dekora u dečijoj sobi, dolaze nam pomalo čudne i nove zidne tapete koje su se nedavno pojavile na tržištu.

Ovi mali dragulji koje možete videti u našoj galeriji su pronađeni na internetu i mogu vam dati brilijantnu ideju koja je sasvim dovoljna za započinjanje vašeg vlastitog projekta. U isto vreme, ovde postoje sjajni primeri dizajniranih soba, kako za devojčice tako i za dečake, ali i zajedničkih prostorija za igru.

Razigrani geometrijski šabloni, ilustrovane životinje i predivni detalji, koji kao da su načinjeni u sklopu zabavnih aktivnosti mališana, čine sastavni deo ove kolekcije u nežnim bojama, koje pokreću maštu vašeg deteta navodeći ga da sanja velike snove o svom budućem zanimanju trenera delfina ili pilota helihoptera, ili bilo čega drugog što ga sada privlači.

Možete videti kako zabavne tematske granice u komplementarnim tonovima boja, na jednom od primera prelamaju odvažan prugasti dizajn, koji kasnije može biti veoma lako prekriven interesantnijim tapetama, koje će biti pogodnije kako vaše dete bude odrastalo i razvijalo svoje ukuse ka tinejdžerskim.

Većina devojčica voli živopisna cvetna polja belih rada ili lala, i nemojte se plašiti da uparite dizajn koji lako zapada za oko sa drugim tapetama u različitim obrascima. Glavni trik je u tome da radite sa odgovarajućim nijansama koje se podudaraju, i veoma malim šablonima kao što su polka tufne, tanke linije, ili minijaturni cvetni motivi sa obiljem slobodnog prostora u svom aranžmanu.

Ako imate nedoumice, postoji opcija za koju se uvek možete vrlo lako opredeliti. Uvek možete pitati prodavca u lokalnoj prodavnici, koja je usko specijalizovana za prodaju kućnog dekora, za najbolji savet koji vam može dati tako da budete sto posto sigurni u to, da li će se ostali elementi dizajna dobro uklopiti sa svim karakteristikama vaših novih zidnih tapeta.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor tapete