Sastojci
-200 g brokolija
-200 g karfiola
-po zelena i žuta paprika
-šargarepa
-2 kašike ulja
-200ml supe od povrća
-morska so
-đumbir
400 g fileta bakalara
-veza mirođije
Priprema
2. Zagrejati ulje u tiganju. Pripremljeno povrće propržiti na njemu, preliti supom od povrća i začiniti solju i sa malo đumbira. Poklopljeno povrće dinstati na srednjoj temperaturi oko 10 min. Filete bakalara oprati hladnom vodom, osušiti, iseći na komade i posoliti.
3. Komade ribe dodati povrću. Poklopljeno kuvati 8 min. Oprati mirođiju, osušiti i sitno iseckati. Povrću dodati so i đumbir. Servirati u tanjir. Uz povrće sa bakalarom ide bareni krompir.
Pročitajte još
Dami od stila kao što je Aleksandra Radović pristaje upravo ovakav parfem, nosi dozu svežine
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)