Sastojci
-200 g brokolija
-200 g karfiola
-po zelena i žuta paprika
-šargarepa
-2 kašike ulja
-200ml supe od povrća
-morska so
-đumbir
400 g fileta bakalara
-veza mirođije
Priprema
2. Zagrejati ulje u tiganju. Pripremljeno povrće propržiti na njemu, preliti supom od povrća i začiniti solju i sa malo đumbira. Poklopljeno povrće dinstati na srednjoj temperaturi oko 10 min. Filete bakalara oprati hladnom vodom, osušiti, iseći na komade i posoliti.
3. Komade ribe dodati povrću. Poklopljeno kuvati 8 min. Oprati mirođiju, osušiti i sitno iseckati. Povrću dodati so i đumbir. Servirati u tanjir. Uz povrće sa bakalarom ide bareni krompir.
Pročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)