Sastojci
-200 g brokolija
-200 g karfiola
-po zelena i žuta paprika
-šargarepa
-2 kašike ulja
-200ml supe od povrća
-morska so
-đumbir
400 g fileta bakalara
-veza mirođije
Priprema
2. Zagrejati ulje u tiganju. Pripremljeno povrće propržiti na njemu, preliti supom od povrća i začiniti solju i sa malo đumbira. Poklopljeno povrće dinstati na srednjoj temperaturi oko 10 min. Filete bakalara oprati hladnom vodom, osušiti, iseći na komade i posoliti.
3. Komade ribe dodati povrću. Poklopljeno kuvati 8 min. Oprati mirođiju, osušiti i sitno iseckati. Povrću dodati so i đumbir. Servirati u tanjir. Uz povrće sa bakalarom ide bareni krompir.
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)