Potrebno je:
600 g krompira
1 šoljica kukuruznog brašna
susam, subncokret. origano
majčina dušica
ruzmarin
ulje, so
tucana paprika
aleva paprika
sitan biber začin
Priprema:
Krompir iseći na krupnije kriške. Na papir sipati brašno, dodati sve začine , susam suncokret malo soli tucanu , alevu papriku i naseckanu m. dušicu i ruzmarin. Sve izmešati. U krompir sipati pola šoljice ulja pa dobro izmešati. Trećunu staviti u izmešane začine i dobro izmešati. Redjati u pleh u koj ste stavili pah papir i malo pouljili. Tako uraditi sa ostatkom krompira. Još malo odozgo posuti ulja. Peći na 200 stepeni C oko 40 min. da lepo porumeni.
Pročitajte još
Danas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte višePrvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)