Koncert italijanskog pevača Matije Zanate na manifestaciji "Dan Italije u Beogradu"

Koncert italijanskog pevača Matije Zanate na manifestaciji "Dan Italije u Beogradu"

Autor: | 25/11/2016

0

 

U subotu 26. novembra u UŠĆE Shopping Centru, u okviru Nedelje italijanske kuhinje u svetu (21-27. novembar) organizuje se i promotivna manifestacija pod nazivom "Dan Italije" - Mini sajam italijanskih ukusa, turističke ponude i koncert italijanske muzike.

Ovaj mini sajam se realizuje u saradnji sa Ambasadom Republike Italije, Udruženjem italijanskih privrednika u Srbiji, Italijansko-srpskom privrednom komorom i Italijanskim kulturnim centrom u Beogradu.

Mnogobrojni posetioci UŠĆE Shopping Centra će pored kupovine, moći uživati u promociji italijanskih ukusa, kulture, jezika i turističke ponude Italije.

U 17 sati tog dana manifestaciju će posetiti počasni gosti: Serđo Monti, zamenik ambasadora Italije, Oliver Lepori, generalni sekretar Italijansko-srpske privredne komore i Irena Brajović, direktor Konfindustrije – Udruženja italijanskih privrednika u Srbiji koji će se tom prilikom i obratiti prisutnima.

Nakon obraćanja počasnih gostiju manifestacije, organizatori su kao poklon posetiocima UŠĆE Shopping Centra pripremili i koncert italijanske muzike u izvođenju italijanskog umetnika Matije Zanate, a nakon koncerta planirana je i projekcija videa "The Extraordinary Italian Taste".

Program

10-22 h

Promocija i degustacija italijanskih proizvoda

17 h
Obraćanje počasnih gostiju:

Serđo Monti, zamenik ambasadora Italije

Oliver Lepori, generalni sekretar Italijansko-srpske privredne komore

Irena Brajović, Direktor Konfindustrije – Udruženja italijanskih privrednika u Srbiji

17:10 h

Koncert italijanske muzike - Matija Zanata

17:50

Projekcija videa "The Extraordinary Italian Taste"

Komentari (0)

Loading
Bojan promo
Tagovi: dan italije