Kako do bujnije kose po receptu "Viktorijinih anđela"

Kako do bujnije kose po receptu "Viktorijinih anđela"

Autor: | 02/12/2016

0


Bujna i voluminozna kosa san je većine žena, osim naravno onih prema kojima je priroda bila velikodušna. Ovo je jednostavan trik uz koji frizeri koji sređuju kosu "Viktorijinih anđela" postižu bogate frizure.

Blage i talasasta kosa sinonim je za frizure "Viktorijinih anđela", a za ovogodišnji šou održan u Parizu glavna frizerka Sara Potempa odlučila se za malu promenu u frizurama, i zamenila beach talasastu kosu, frizuru koja je bila popularna poslednjih nekoliko godina, glamuroznijom i bujnijom verzijom. Sara je objasnila da se ove godine vratila na legendarne "Victoria's Secret" talasaste frizure i da su svi "anđeli" oduševljeni promenom.

Sara i njen tim otkrili su da su za predivne talasaste frizure koristili pegle različitih veličina kako bi postigli struktuirane i sjajne talase. Kosu su kovrdžali od lica da bi dodatno naglasili jagodične kosti "anđela". Sara naglašava da, ako želite da postignete lepe talase, nikako nemojte da kosu kovrdžate prema licu jer će to izgledati neuredno. Ključ za lepršave kovrdže sa "Victoria's Secret" šoua je u tome što se ne koristi mnogo proizvoda za fiksiranje, da bi bile mekše.

Najveći trik za voluminozne kovrdže radi se tek nakon kovrdžanja čitave kose. Nakon što se kosa ohladi, "anđelima" se napravi razdeljak na suprotnoj strani od onog mesta na kome je bio dok se sve kovrdžalo. Tako se postigne veliki volumen i prirodna težina kose. Sara kaže da najčešće frizeri naprave razdeljak i onda puste "anđelima" da se same s njim poigraju i naprave ga gde žele. Tako dobiju najbujnije frizure koje su istovremeno romantične, ali i seksi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: frizure lepota

Najnovije vesti