Ovaj datum u februaru donosi bogatstvo i poslovnu šansu koja se ne odbija

Ovaj datum u februaru donosi bogatstvo i poslovnu šansu koja se ne odbija

Autor: | 01/02/2024

0

Datum u februaru koji donosi novac treba da iskoristite maksimalno

Svima je potreban novac. Veoma je važno ne samo da možete da ga zaradite već i da ga pravilno potrošite.

Astrolozi govore o tome kako i gde možete pronaći finansijski uspeh, ne samo dobijanjem novih sredstava već i pravilnim raspolaganjem njima u mesecu februaru.


1. februar: Prvi dan februara proći će pod okriljem opadajućeg Meseca u Vagi.

Ovo nije opasan dan, ali se svakako ne može nazvati povoljnim. Astrolozi ovog dana ne savetuju kupovinu, pozajmljivanje novca ili započinjanje važnih stvari na poslu.

2, 3. februar: opadajući Mesec u znaku Škorpije. Ovaj period se može nazvati veoma povoljnim za finansijski sektor. Mesec će nam dati mnogo snage za ova dva dana.

Finansijski planovi većine ljudi će se ostvariti uz pravi nivo odgovornosti. Moći ćete da kupujete za svoj dom.

4, 5, 6. februar: predstavnici kreativnih profesija imaće najmanje prihoda ova tri dana.

Ovo takođe nije pravo vreme za pokretanje novih poduhvata, sklapanje poslovnih poznanstava ili kupovinu na mreži.

Photo by SpaceX on Unsplash

 

7. i 8. februar: Mesec u Jarcu donosi sreću u novcu i poslu.

Mesec će nam ovih dana dati mnogo snage i energije. Biće moguće važne kupovine i poslovna ulaganja. Stručnjaci savetuju da ovih dana više radite i budete manje lenji.

9. i 10. februar: 9. je poslednji dan opadajućeg Meseca. Održaće se pod okriljem Vodolije. Ovo nije najbolji period za aktivan rad, pregovore ili sticanje novih znanja.

Novac nam ovih dana neće doći sam. Moraćete da date sve od sebe.

Pročitajte: Veliki mesečni horoskop za februar - Škorpije pred finansijskim izazovom, Lavovi pod pritiskom, a jedan znak će procvetati

Na dan mladog meseca 10. važno je postaviti nove ciljeve za budućnost.

11. februar: Ribe nisu baš „prijateljske” prema rastućem Mesecu. Tokom ova dva dana trebalo bi da se više posvetite odmoru i što manje rizikujete, tada će sve biti u redu. Novac će voleti oprez. S druge strane, ovo je dobro vreme za kreativan rad.

13. i 14. februar: dva idealna dana za nove početke, traženje motivacije i inspiracije. Rast Meseca u Ovnu skoro uvek dobro utiče na finansijsku sreću ljudi.

Ovo posebno važi za one koji znaju da sklapaju nova poznanstva i ne plaše se da idu napred, mogu i žele da donose ozbiljne odluke.

15. 16. februar: ova dva dana aktivnog Meseca proći će pod okriljem Bika. Ovih dana bolje je nikome ne zameriti i ne trošiti mnogo novca, ne razmetati se.

Astrolozi savetuju samo prinudnu kupovinu - polako i bez živaca. Mirne i odmerene stvari će ići dobro.

Photo by Mick Haupt on Unsplash

 

17. i 18. februar: Ovo je veoma povoljan period za nove početke na poslu.

Pod uticajem elementa vazduha, kojeg predstavljaju Blizanci, ovi dani bi trebalo da budu prilično produktivni. Biće moguće otvoriti nove bankovne račune, kupiti nameštaj, uložiti u razvoj novih veština i otići na intervjue.

19, 20, 21. februar: Izlazak meseca u Raku nije najbolje vreme za kupovinu. Bolje je ne trošiti mnogo novca. Astrolozi strogo savetuju da se ne zadužujete nepotrebno. Ovo su idealni dani za opuštanje i odmor.

Pročitajte: U februaru vam stiže pravo bogatstvo, samo ako imate ovaj broj u datumu rođenja

22, 23. februar: Lunarna aktivnost pod uticajem Lava je odlično vreme za kupovinu. Veliki profit i sreća čekaju predstavnike bilo koje profesije čije su aktivnosti vezane za upravljanje kadrovima.

24, 25. i 26. februar: 24 – Pun Mesec u Devici.

Ovo je opasno vreme za kupovinu i putovanja. Mesec će početi da opada u istom znaku 25. i 26, pa u ta dva dana možete potrošiti novac na putovanja, promenu sredine, potragu za srodnom dušom, romansu i zabavljanje.

Takođe će biti korisno da kupite poklone za najmilije.

27. i 28. februar: opadajući Mesec u Vagi. Energija elementa vazduha će pozitivno uticati na koncentraciju, ali negativno na ambicije.

U takvim danima, bolje je raditi tiho i pažljivo upravljati poslovima vezanim za novac.

29. februar: Poslednjeg dana zime, opadajući Mesec će se sastati sa Škorpijom. Ovo će nam pomoći da završimo mesec optimistično.

Očekuje se veliki uspeh u finansijskom sektoru, posebno za kreativce, nastavnike i mentore.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Boris Pavlikovsky/pexels

Pročitajte još