Pripremite spiskove – Noć knjige od 8. do 10. decembra!

Pripremite spiskove – Noć knjige od 8. do 10. decembra!

Autor: | 08/12/2023

0

Pod sloganom „Priča koja traje“, Noć knjige, omiljena manifestacija svih knjigoljubaca, održaće se od 8. do 10. decembra 2023. godine pod pokroviteljstvom "Eurobank Direktne" u knjižarama "Delfi" i "Laguninim" klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

U 33 grada u Srbiji i regionu, ukupno na šezdeset lokacija, očekuje vas više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, sjajan gift program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

I ove godine pripremamo fantastične popuste do čak 40% i sjajne poklone!

Popusti na "Lagunina" izdanja:

  • za kupovinu jedne knjige 25%,
  • za dve knjige 30%,
  • za tri knjige 35%,
  • za četiri ili više knjiga 40%.

Isti popusti važiće i za knjige "Delfi" izdavaštva i mogu se kombinovati sa "Laguninim" naslovima.

Na knjige ostalih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%.

Multimedijalni sadržaji, CD i vinil izdanja odabranih dobavljača u knjižarama u Knez Mihailovoj 48, u SKC-u, TC "Beo Shopping Center" i TC "Galerija" biće sniženi 10%.

Odabrane društvene igre u svim "Delfi" knjižarama takođe će biti snižene 10%.

Za Noć knjige nema granica! Poručivanjem preko sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu.

Isporuka će biti besplatna za sve akcijske porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije.

Za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i BiH važiće povlašćena cena isporuke DHL-om. Za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine isporuka će se obračunavati prema važećem povlašćenom cenovniku za pouzeća, dok će za porudžbine plaćene karticama važiti specijalna cena dostave kurirskom službom DHL. Povlašćena cena isporuke DHL-om važiće i za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Hrvatske.

Pripremite spiskove na vreme i budite deo još jedne Noći knjige!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti