Misteriozni sinovi Branke Katić: Džo se nikad nije slikao sa majkom, Lui je uhvaćen u Beogradu i preslikan je glumica

Misteriozni sinovi Branke Katić: Džo se nikad nije slikao sa majkom, Lui je uhvaćen u Beogradu i preslikan je glumica

Autor: | 16/10/2023

1

 Sinovi Branke Katić žive potpuno drugačijim životom od majke

Branki Katić uručena je nagrada „Miloš Žutić” za najbolje glumačko ostvarenje – ulogu Blanš u predstavi „Tramvaj zvani želja” u režiji Lenke Udovički.

Glumica je primila nagradu u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je stala pred novinare i iskreno pričala kako o svojim poslovnim planovima, tako i o sinovima Luiju i Džou koje je dobila u braku sa rediteljem Džulijanom Farinom.

Ata Images

 

Katićeva je istakla da su deca njena najveća nagrada u životu. Osim toga, glumica se dotakla i trenutnih dešavanja u svetu, što je čini izuzetno nesrećnom. Što se tiče odabira mesta za život, koji se odvija na relaciji Beograd–London, Branka ističe da joj je sada lako da se organizuje, što joj ranije nije uspevalo u Los Anđelesu.

Pročitajte: Bili su najlepši par Beograda - Branka Katić ludo je volela poznatog sportistu koji je doživeo stravičnu porodičnu tragediju

Pozorištu je izuzetno želela da se vrati, a njena deca mnogo vole Beograd i, kako glumica tvrdi, osećaju se kao kod kuće i u Londonu i u srpskoj prestonici.

Ata Images

 

I Branka i Džulijan uživaju u tome da svoju porodičnu intimu čuvaju daleko od očiju medija, pa stoga i ne čudi što je paparacima tek bilo teško da uslikaju njihove sinove.

Džo je mlađi i on još uvek ide u školu, dok stariji studira u Njujorku. Obojica pokazuju interesovanje za svet filma, samo za drugačije profesije.

Kako su pisali domaći mediji, Luija zanima režija, na tatu, dok je mlađi Džo talentovan za glumu, na mama Branku, a njegovu fotografiju pogledajte OVDE.

Pročitajte:Jedno majsko veče donelo im je dugu i srećnu ljubav - Ovo je tajanstveni muž Branke Katić sa kojim ima dva sina (foto)

Jedinstvena prilika da domaća javnost vidi jednog od sinova Branke i Džulijana desila kada su on i glumica dolazili u Beograd. Ekipa „Paparaco lova” ih je snimila na aerodromu, a na koga Lui liči, procenite sami.

Printscreen Pink

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti