Jedno majsko veče donelo im je dugu i srećnu ljubav: Ovo je tajanstveni muž Branke Katić sa kojim ima dva sina (foto)

Jedno majsko veče donelo im je dugu i srećnu ljubav: Ovo je tajanstveni muž Branke Katić sa kojim ima dva sina (foto)

Autor: | 27/09/2022

0

Muž Branke Katić retko se pojavljuje u javnosti (foto)

Omiljena srpska glumica Branka Katić prošlog proleća postala je član Beogradskog dramskog pozorišta i time nagovestila da ćemo je češće viđati u Srbiji.

‒ Osećam se kao da sve počinjem iznova. Ovo što mi se desilo po meni je najbolji dokaz koliko je život divan. Stalno nam pruža priliku za nove početke i izazove ‒ rekla je tom prilikom.

Pročitajte: Branka Katić jasna - Izvinjavam se Nikoli Koji, ali zaista je vreme da završimo!

Produkcija Režim

 

Iako ju je poziv obradovao, zbog porodične situacije nije odmah rekla „da“.

‒ Moje mlađe dete još pohađa srednju školu u Engleskoj. Zbog toga ću neminovno naredne dve godine provesti na relaciji Beograd‒London ‒ otkrila je Branka koja je od 2000. godine u braku sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa.

Pročitajte: Dolazak u Srbiju zamalo ga je koštao života - Suprug Branke Katić hospitalzovan (FOTO)

Profimedia

 

Svojevremeno je, u jednom intervjuu, otkrila kako ju je suprug osvojio.

‒ Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče sa još nekoliko prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me je pogledao s neizmernim razumevanjem, kad sam pričala koliko teško preživljavam rat. Trnci su mi prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle nekoliko meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda sam napokon priznala sebi da sam se potpuno zaljubila.

Pročitajte: Zbog njega je otišla na drugi kraj sveta - Upoznajte muža Branke Katić (foto)

Guliver Getty Images

 

‒ Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno, a nežno ‒ priznala je i napomenula da ne postoji čarobna formula za uspešan brak.

‒ Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primiš.

Pročitajte: Omiljeni par - Ljubav Branke Katić bio je ovaj proslavljeni sportista, i dan-danas javnost žali što nisu uspeli zajedno

Guliver Getty Images

 

Branku ovih dana gledamo u seriji „U klinču“, gde igra majku dvoje dece na pragu samostalnog života. Majčinstvo joj i privatno mnogo znači.

‒ Iako u dubini svog bića znam kako nikad ne bih bila potpuno ispunjena da sam samo mama, Luis i Džo su nešto najvažnije što mi se dogodilo. To je jedan od prelomnih trenutaka mog života, uz njih sam spoznala šta znači nesebičnost. Uz sve poteškoće koje rutina majčinstva nosi, mogu reći da sam veoma uživala u njihovom odrastanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti