Žene rođene u ova tri znaka ubedljivo su najbolje partnerke za brak

Žene rođene u ova tri znaka ubedljivo su najbolje partnerke za brak

Autor: | 04/09/2020

0

Najbolje partnerke za brak, barem prema horoskopu, definitivno su pripadnice sledeća tri znaka, jer poseduju ogromnu energiju, snagu i ljubav. Ne treba im puno da osvoje muškarca, znaju šta žele i jači pol lako pada na njih.

Rak

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga iskreno i učiniće sve za njega. Sklone su dramatizaciji, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u odnosu na ono što će ona pružiti.

Učiniće sve da stvore topao i udoban dom, mesto na kojem porodica voli da bude. Osim toga, odlične su kuvarice pa je uživanje u slasnim zalogajima zagarantovano. Vrlo su brižne majke pune ljubavi, jer su im deca na prvom mestu.

Pročitajte: Mesečni horoskop za septembar - Nekome se smeši povišica, a nekome veridba

Lav

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Poseduje ogromnu snagu i sposobnosti i treba joj neko poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca. Ove žene se ne trude da puno zavode, jer svojim šarmom brzo osvajaju.

Odane su partnerke i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primer nesebične i čiste ljubavi. Ona se ne bori kao Lavica samo za svog partnera, već i za decu. Smatra se jednom od zabavnijih majki zodijaka, a učiniće sve što treba da zaštiti svoju decu.

Ovan

Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na kolena. Izuzetno su snažne i nepopustljive i učiniće sve da ostvare šta žele. Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, izvolite. Ali imajte na umu da nju uvek morate da zabavljate, piše "24sata.hr". Ona će pozitivno uticati na bračni društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijim, a kao majke su vrlo jasne, ali nepristrasne i obično odgajaju buduće lidere i pobednike.

Pročitajte: Ko su najmudrije žene zodijaka?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti