Doživite svet inovacija: Kupujte pametno uz mogućnost isprobavanja uređaja i savete stručnjaka

Doživite svet inovacija: Kupujte pametno uz mogućnost isprobavanja uređaja i savete stručnjaka

Autor: | 30/06/2023

0

Mnogima se na pomen kućnih poslova podiže kosa na glavi. No, ne možemo da ih izbegnemo ako želimo da živimo u čistom i urednom domu iz snova, zar ne? Uostalom, ova vrsta aktivnosti ume da bude veoma zabavna, ne samo „profesionalnim“ domaćicama, već i ostatku sveta. Ali, kako? Kako nešto što smatramo nužnim zlom pretvoriti u uživanje? Kako sve postići uz gust raspored obaveza i brz tempo života?

Da, želimo da nam kuća u svakom trenutku bude sređena i da blista, da peglanje ne oduzima previše vremena, da nam je kosa uvek savršeno stilizovana, da na more odemo bezbrižni, ne razmišljajući o dosadnim dlačicama... Izgleda da previše tražimo, ali sve te želje mogu vrlo lako da se ispune. Danas nam je na raspolaganju čitava armija tehničkih inovacija koje će naš život učiniti lakšim, boljim i jednostavnijim.

Promo

 

Kada krenete u potragu za savršenim asistentom, neka vam prvo odredište bude Philips Shop. Čuveni holandski brend, jedan od najvećih svetskih proizvođača elektronskih uređaja, sa tradicijom dužom od 130 godina, sada nudi personalizovano iskustvo kupovine, kao i mogućnost isprobavanja na licu mesta uz savete stručnjaka. Philips Shop objedinjuje proizvode iz različitih kategorija, od lične nege i malih kućnih aparata, do rasvete, audio i TV rešenja. Sa fokusom na unapređeno korisničko iskustvo, otvaranje ovog prostora znači korak napred ka približavanju inovacija domaćim potrošačima.

Promo

 

Sada na jednom mestu možete da pronađete sve one sjajne stvarčice koje život čine lepšim, a videli ste ih možda u reklamama ili kod influensera. U prijatnom ambijentu i uz sveže skuvanu kafu imate priliku da na licu mesta pogledate kako vam stoje lokne napravljene Philips automatskim uvijačem, ili da isprobate „Lumeu‟, najsavremeniji aparat za uklanjanje dlačica. Uverićete se da je zaista nežan prema koži i da daje vrhunske rezultate. Tu su i električne četkice za zube „Sonicare“, klinički dokazane, kao i efikasni „OneBlade“ električni brijači, koji prate oblik lica. Dizajn je takav da će i jači pol uživati u održavanju lične higijene, što možda zvuči nerealno, ali – verujte nam na reč.

Promo

 

Ako dan volite da počnete uz miris kafe, preporučujemo automatski aparat za espreso. Ukoliko vam smeta sve zagađeniji vazduh, pomoć nudi prečišćivač koji će otkloniti alergene, viruse i aerosoli iz vašeg doma, jer – svaki udisaj je bitan. I za gomilu opranog veša koji nas čeka postoji praktično i brzo rešenje: pegla na paru za vertikalno peglanje pod bilo kojim uglom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philips Srbija (@philips_rs)

Stručnjaci prodaje rado će vam izaći u susret, odgovoriti na sve nedoumice i preporučiti uređaj po vašoj meri. Kupovinom „Philips“ proizvoda ostvarujete i razne pogodnosti, uz posebne promocije i produžene garancije. Bezbroj je razloga da upravo ovom brendu poklonite poverenje. Postaće vam najodaniji saveznik u obavljanju kućnih poslova, ali i mnogo više.

Promo

 

Philips Shop, prvi u regionu, otvorio je svoja vrata u Tržnom centru Galerija Belgrade na drugom spratu, a tu je i onlajn prodavnica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo