Pažnja, danas je 23. 3. 2023! Evo zašto je ovaj datum sudbinski, ništa više neće biti isto

Pažnja, danas je 23. 3. 2023! Evo zašto je ovaj datum sudbinski, ništa više neće biti isto

Autor: | 23/03/2023

0

Nakon što smo prošlog meseca imali magični datum 23. 2. 2023, sa martom nam je stigao još jedan – 23. 3. 2023. Zanimljiva kombinacija brojeva izazvaće sudbinske promene, otkrivaju numerolozi.

Shutterstock

 

− Svi koji su rođeni 23. u mesecu, naročito 23. marta, mogu da očekuju velike sudbinske promene, pogotovo što su u 2023. godini. Niz kodova iz ovog datuma 8‒7‒6 govori da će većini rođenih ovog dana prestati dosadašnja karma, opterećenja i nedaće. Svi koji nose ovaj kod mogu da očekuju promene, kao i oni čiji je lični broj 8. Mnogo toga zavisi i od drugih brojeva u datumu rođenja, ali uopšteno promene će se osetiti – objašnjava numerolog Tihomir Jovanović, piše Blic Žena.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2023 - Ovo je godina Zeca, evo šta čeka svaki znak

Shutterstock

 

Prema rečima numerologa, od ovog dana univerzum rođenima 23. u mesecu, pogotovo 23. marta, otvara nova životna poglavlja. Na prvom mestu pokreću se finansije, ali i ljubavni život.

− Primetićete da se drugačije osećate, da neke stvari počinjete da gledate drugačijim očima. Kako dani i nedelje budu odmicali, putevi će vam se sami otvarati, a ona vrata koja nisu vodila nikuda sama će se zatvarati ‒ kaže Jovanović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock