Stiže retrogradni Merkur: Povedite duplo više računa o ovim stvarima!

Stiže retrogradni Merkur: Povedite duplo više računa o ovim stvarima!

Autor: | 30/05/2021

0

Retrogradni Merkur - kakvi dani su pred nama?

Još nisu nestali uticaji pomračenja Meseca, a već danas, 30. maja čeka nas retrogradni Merkur, što znači da ćemo ponovo imati na koga da prebacimo krivicu za sve što smo zaboravili da uradimo. Šalu na stranu, astrolozi kažu da je pred nama zanimljiv period, a kako će on konkretno izgledati otkrila nam je saradnica Helena Cupać.

Tokom tri nedelje, koliko će se Merkur kretati unazad, mogli bismo da se posvetimo starim planovima, prodaji nekretnina i učenju. Kao što vidite, ako završavate školsku godinu, spremate ispite ili radite bilo šta vezano za učenje – planete su baš odlučile da vam pomognu.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2021. godinu - Saznajte da li će biti bolja od prethodne

Pixabay

 

Kao uvek kad Merkur ide retrogradno, treba izbegavati nove dogovore i sklapanje ugovora, jer neće imati potencijal za trajanje. Komunikacija će biti otežana, a svaku informaciju treba proveriti nekoliko puta. Šta nas košta da dobro pogledamo šta smo napisali u poruci ili mejlu pre nego što ih pošaljemo, a može se desiti da je sve u redu, ali da zaboravimo da „kliknemo“, pa da se posle pitamo zašto nam ne odgovaraju oni kojima smo pisali.

Retro Merkur neće onemogućiti planirana putovanja, ali zato će postojati mogućnost da se dokumenta izgube, da datum u karti bude pogrešan... Da vam to ne bi pokvarilo uživanje, povedite duplo više računa nego što to inače činite.

Pročitajte: Nervoza, panika i strah - Retrogradni Merkur i te kako će uticati na ove horoskopske znakove

Pixabay

 

Međutim, nije retro Merkur jedina aktuelna astro zanimljivost.

Zahvaljujući Jupiteru, koji je 13. maja ušao u znak Riba, gde će ostati do 28. jula, ovo je odličan period za sve koji uče, studiraju, imaju kontakte sa inostranstvom. Otvaraju se vrata na svim poljima. Jupiter daje priliku da se realizuju mnogi planovi i ispune brojne želje. Najkraće rečeno, biće to vreme optimizma, ideala, duhovnosti, ispunjenja želja i motivacije za učenje.

Saturn, koji se nalazi u Vodoliji, 23. maja krenuo je u retrogradni hod i tako će biti do oktobra. Budući da je reč o planeti koja simbolizuje prošlost, u prvom planu će biti stare, propuštene prilike, sve što smo želeli, a nismo uspeli da postignemo. Biće to prilika da ispravimo greške napravljene u prošlosti, ali i da izvršimo retrospektivu, kako bismo od jeseni nastavili dalje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još