Merkur u Ovnu tokom aprila donosi velike promene, evo i kome

Merkur u Ovnu tokom aprila donosi velike promene, evo i kome

Autor: | 03/04/2021

0

Merkur sutra ulazi u znak Ovna, Venera 14. aprila ulazi u znak Bika, a tranzitni Mars će se 23. naći u znaku Raka. Kako će se to odraziti na nas, otkriva nam naša saradnica Helena Cupać, čije horoskope možete da čitate u HELLO! magazinu.

Ulazak Merkura u znak Ovna ubrzaće komunikaciju, koja će biti obojena nestrpljenjem, upornošću i sarkazmom. Iznošenje mišljenja bez prethodnog preispitivanja da li to treba reći baš tada i na taj način stvoriće mnoge probleme u međuljudskim odnosima. Budući da su sve do 23. aprila moguće burne reakcije, dotle treba da budemo posebno oprezni. Ne kaže se tek tako da treba brojati do deset.

Pročitajte: Mesečni horoskop za april 2021. godine

Priscilla Du Preez on Unsplash

 

Venera, koja 14. aprila ulazi u znak Bika, donosi sklad u ljubavnim odnosima, ali... Da, uvek postoji to „ali“. Zbog stresa i nerazumevanja, koji su se nagomilali u prethodnim mesecima, od 14. do 26. aprila može doći do svađa sa osobom koju volimo. Uz strpljenje i malo diplomatije zadržaćemo harmoniju. Ukoliko ovog trenutka nismo u vezi, moguće je da ćemo je započeti baš u ovom periodu, i to s nekim ko nam trenutno nije ni na kraj pameti. Ako uspemo da prevaziđemo početni stres, ovakva ljubavna priča ima šansu da potraje. Čim aspekti imaju veze sa Bikom, tu je i hedonizam, a ugađanje sebi skoro uvek podrazumeva dodatne troškove. Zbog toga ćemo reći da su finansije u ovom periodu relativno stabilne.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2021. godinu - Saznajte da li će biti bolja od prethodne

Photo by James Wheeler from Pexels

 

Mars će u znak Raka ući 23. aprila, a tokom nekoliko nedelja koje će tu provesti želećemo da nešto promenimo u svom domu. Moguća je i šteta, a u komunikaciji sa članovima porodice veoma lako će se pojavljivati varnice. Tu, ponovo, dolazimo do onoga što sam rekla za sledeće dane – vodite računa o komunikaciji. Ovo je idealan period za popravku električnih uređaja i renoviranje životnog prostora.

Krajem meseca, kada Pluton krene retrogradnim hodom, javiće se potreba za introspekcijom, ali i završavanjem onoga što se u prethodnim mesecima započelo ili propustilo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još