Nije im suđeno: Ovi parovi zodijaka se neće nikad istinski voleti

parovi zodijaka

Nisu svi horoskopski znaci međusobno kompatibilni za ljubav, pa tako neki parovi zodijaka ma koliko se trudili ne mogu da održe uspešnu vezu

Neki znakovi horoskopa, ma koliko se voleli ne mogu imati dobru vezu.

Evo i koji su parovi zodijaka kojima ljubav prosto nije suđena.

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile.

Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi. Od toga da su jedan tren kraljevi celog sveta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje. Što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače. Ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične.

I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Lepota, harizma i inteligencija: Žene u ova 4 znaka zodijaka su najveće zavodnice

parovi zodijaka

Devica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osećaju. A ta dva načina života ne mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati.

U kritičnim situacijama, kada se treba boriti za vezu ili odustati, Devica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Devica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Vaga i Bik

Ovaj par je poput ogledala, čvrsto povezan i na van se čini kao da telepatski komuniciraju, što im je u početku zanimljivo i još ih više zbližava. Ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu.

I zbog toga veza često puca. Bikova tvrdoglavost i Vagin očaj da se povremeno osećaju u pravu zabija poslednji ekser u sanduk. Budući da se jako dobro razumeju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a retko kad se ta očekivanja ostvare.

Vole samo sebe: Ovo su najveći narcisi zodijaka

parovi zodijaka

Škorpija i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom.

Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osećajima.
Njihove potpuno suprotne ličnosti, koje su u početku bile iskra strasti, mogu lako prerasti u požar koji će spaliti sve među njima, ostavljajući iza sebe tugu, bijes i razočaranje.

Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost s vremenom ugušiti.

Strelac i Rak

Ova dva znaka ne bi trebalo ni da se približe jedan drugome, a kamoli da uđu u ozbiljnu vezu. Dok Rakovi veruju u onu staru poslovicu “strpljen – spasen”, Strelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu.

parovi zodijaka

Rakova mirnoća podstiče u Strelcu nemir. A s vremenom i zameranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bes. Strelac obožava promene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi. Dok promene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju neprimećene jer on ima svoj pogled na život.

Najveću vrednost u ljubavi Strelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok su Raku emocije primarne. I ta velika razlika između emotivne i seksualne potrebe kod ovih znakova će na kraju presuditi njihovoj vezi.

hellomagazin.rsguliver/getty

Više o temama: