Zavedeni mirisima, aromama i bojama, krenuli smo na novu gastronomsku turneju po Italiji, a najduže se zadržali u gradu u kojem je, pod budnim okom Vezuva, rođena Pizza Napolitana.
U Umbriji smo probali špagete alla norcina i crno-belu pinoccatu, Marcello Lunari otkrio nam je recept za špagete sa šampanjcem...
Već vam je, verujemo, i naslovna strana probudila sva čula. „La Cucina Italiana“ broj 3 čeka vas na kioscima!
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više