Zavedeni mirisima, aromama i bojama, krenuli smo na novu gastronomsku turneju po Italiji, a najduže se zadržali u gradu u kojem je, pod budnim okom Vezuva, rođena Pizza Napolitana.
U Umbriji smo probali špagete alla norcina i crno-belu pinoccatu, Marcello Lunari otkrio nam je recept za špagete sa šampanjcem...
Već vam je, verujemo, i naslovna strana probudila sva čula. „La Cucina Italiana“ broj 3 čeka vas na kioscima!
Pročitajte još
Probala sam sve novogodišnje kafe i odabrala samo dve: Praznici u svakom gutljaju sa aromom cimeta i hibiskusa
23/12/2025
Saznajte višeOd radoznalosti do ozbiljnog ulaganja: zašto kriptovalute postaju deo savremenih finansija
22/12/2025
Saznajte višeZbog velikog interesovanja još jedan koncert Nine Badrić u Sava centru
Koncert Nine Badrić u Sav centru
22/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
22/12/2025
Saznajte višeNovi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte više