Zavedeni mirisima, aromama i bojama, krenuli smo na novu gastronomsku turneju po Italiji, a najduže se zadržali u gradu u kojem je, pod budnim okom Vezuva, rođena Pizza Napolitana.
U Umbriji smo probali špagete alla norcina i crno-belu pinoccatu, Marcello Lunari otkrio nam je recept za špagete sa šampanjcem...
Već vam je, verujemo, i naslovna strana probudila sva čula. „La Cucina Italiana“ broj 3 čeka vas na kioscima!
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte višeLepa Brena ima 63 godine i liniju na kojoj joj žene zavide: Tajna je u načinu kuvanja
Saveti Lepe Brene za idealnu težinu
23/03/2024
Saznajte više