Zavedeni mirisima, aromama i bojama, krenuli smo na novu gastronomsku turneju po Italiji, a najduže se zadržali u gradu u kojem je, pod budnim okom Vezuva, rođena Pizza Napolitana.
U Umbriji smo probali špagete alla norcina i crno-belu pinoccatu, Marcello Lunari otkrio nam je recept za špagete sa šampanjcem...
Već vam je, verujemo, i naslovna strana probudila sva čula. „La Cucina Italiana“ broj 3 čeka vas na kioscima!
Pročitajte još
Napitak koji noću topi kilograme, pijete ga PRE spavanja, za 15 dana efekat je neverovatan
Napitak koji noću topi kilograme
23/05/2025
Saznajte višeSaznajte šta se krije iza vaših omiljenih aplikacija - i kako to da naučite uz Cubes School
Ono što većina korisnika ne zna jeste da iza svih tih fluidnih klikova, trenutnih promena i savršeno uglađenih interakcija stoji isto: JavaScript i React
23/05/2025
Saznajte višeAnđela Abramović: Moja umetnost vas ne vodi u galeriju – već izvan realnosti
Anđela Abarmović otvorila prvu samostalnu izložbu
21/05/2025
Saznajte više