Zdravo i lako: Suzana Mančić otkrila recept omiljenog jela njenog Simeona, jednostavnije od ovoga ne može

Zdravo i lako: Suzana Mančić otkrila recept omiljenog jela njenog Simeona, jednostavnije od ovoga ne može

Autor: | 27/10/2023

0

Recept Suzane Mančić koji njen Simeon obožava

Svi koji poznaju Suzanu Mančić reći će da je domaćica kakva se samo poželeti može, a uvek rado viđeno lice sa malih ekrana savršeno se snalazi i u kuhinji.  

Instagram

 

Bezbroj puta nam je voditeljka pokazala na svom Instagram profilu da za zdrave obroke nije potrebno da budete ceo dan u kuhinji, i svoje recepte rado je delila svojim oduševljenim pratiteljkama.

Pročitajte: Dva konfekcijska broja manje u rekordnom roku: Milica Milša promenila ishranu, jedna stavka je ključna

– Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12-13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – ispričala je Suzana svojevremeno.

Instagram

 

Budući da ima veliku porodicu, njene veštine u kuhinji uvek su dobrodošle, a Suzanin suprug Simeon Ocomokos prosto uživa u njima.

Ona je tada istakla da su Simeon i ona željni mirnog života kod kuće, a u tim trenucima najradije pravi čorbicu od povrća.

Pročitajte: Kad nemate ideju za ručak - Suzana Mančić oduševila receptom, ukusno jelo od onoga što imate u frižideru FOTO

– Jelo je jako prijatno i ukusno. Evo daću vam recept: potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok – podelila je Suzana Mančić svoj recept, i navela da ovo jelo može da se jede i toplo i hladno i da je spremno očas posla.

Praktična žena

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još