Lidija Vukićević ima eliksir mladosti: Glumica otkrila recept za svoj čarobni napitak, nije čudo što izgleda savršeno

Lidija Vukićević ima eliksir mladosti: Glumica otkrila recept za svoj čarobni napitak, nije čudo što izgleda savršeno

Autor: | 09/09/2023

0

Recept Lidije Vukićević za eliksir mladosti

Lidija Vukićević definitivno je jedna od najnegovanijih glumica na našoj javnoj sceni, a jednom prilikom podelila je recep za napitak koji redovno konzumira kako bi održala vitku figuru i zdravlje organizma.

Instagram

 

‒ Nikada ništa nisam jela na silu, ono što mi ne prija može da bude zdravo koliko god hoće, ali ja to neću uzeti. Najvažnije je slušati organizam, jer on traži ono što nam nedostaje. Gledam da imam više obroka, ali da porcije ne budu velike. Ne jedem meso i slatkiše, izuzev koha.

Pročitajte: Lidija Vukićević ima 60 godina, a ni gram celulita - Nije do genetike, skupih krema i vežbi, izbacila je samo 3 stvari iz ishrane

- Uglavnom su to neke supe, čorbe... Konzumiram namirnice bez glutena, mada mi niko zvanično nije rekao da ne jedem gluten. Volim žitarice sa suvim grožđem i brusnicama. Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da se stavi ‒ rekla je zanosna glumica za „Blic“.

Eliksir mladosti po receptu Lidije Vukićević

Sastojci:

‒ pirinčano mleko

‒ bebi-spanać

‒ kivi

‒ banana

‒ grčki jogurt

‒ med

Instagram screenshot

 

U blender prvo uspite pirinčano mleko, u količini u kojoj želite, zatim redom dodajte spanać, kivi, bananu i na kraju kašiku grčkog jogurta i kašiku meda. 

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti