Lavanda, med i zlato: Slavica Rokvić podelila recept za ekstravagantni liker koji se pravi bez po muke

Lavanda, med i zlato: Slavica Rokvić podelila recept za ekstravagantni liker koji se pravi bez po muke

Autor: | 09/08/2023

0

Recept Slavice Rokvić za liker od lavande

Instagram profil Slavice Rokvić inspiracija je brojnim damama. U domu udovice legendarnog Marinka Rokvića stalno se nešto krčka, a domaćica uglavnom koristi namirnice iz svoje idilične bašte, koju, kao i celu kuću, održava sa mnogo ljubavi.

Instagram

 

Od zdravih jela do prirodne kozmetike, Slavica Rokvić pokazuje da nam nije potrebno mnogo novca da bismo napravili ukusne obroke ili preparate za negu. Sudeći po tome kako izgleda, duplo mlađe od većine vršnjakinja, njeni saveti definitivno nisu samo prazne priče za društvene mreže.

Pročitajte: Ovako se hrani žena koja je prevarila vreme - Slavica Rokvić podelila recept za preukusno jelo koje ne goji

Tako je i najnovija objava inspirisala domaćice koje žele da svojim ukućanima ili gostima posluže neobičan aperitiv. Reč je o likeru od lavande, meda i zlata! Zvuči ekstravagantno, i kao da je priprema mukotrpna i komplikovana, ali naprotiv. Slavica je pokazala da ovo piće sa lakoćom možete da napravite.

Instagram

 
 

„Egzotika ukusa. Neodoljiva nota pomešanosti gorkoslatkastog tona lavande, meda i rakije. Ukus koji do sada sigurno niste probali. Osvaja na prvi dodir likera i nepca. Budi svežinu uma, popravlja raspoloženje. Dovoljan je gutljaj da osetite tu neverovatnu kombinaciju“, navela je Slavica uz snimak pripreme.

Instagram

 

„Cvetovi lavande se potope u lozovu rakiju i drže na suncu dvadesetak dana. Procediti i dodati med. Imala sam med sa listićima zlata pa sam dodala i tu egzotičnu kombinaciju u ovaj nesvakidašnji liker“, zaključila je domaćica pokazujući gotov proizvod.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još