Napunila je 50 godina, a konfekcijski broj nije menjala: Viktorija Bekam dan počinje sa tri kašike ovog napitka

Napunila je 50 godina, a konfekcijski broj nije menjala: Viktorija Bekam dan počinje sa tri kašike ovog napitka

Autor: | 19/04/2024

0

Izgled Viktorije Bekam je savršen

Viktorija Bekam je 17. aprila proslavila jubilarni 50. rođendan i tako zvanično zakoračila u šestu deceniju života. Čestitke koje su pristigle sa svih strana, neminovno je pratilo pitanje kako joj polazi za rukom da svih ovih godina izgleda tako dobro.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Čuvena “Posh spice”, čini se, decenijama nije promenila konfekcijski broj. Ako se ima u vidu da je rodila četvoro dece, taj podatak zvuči još senzacionalnije.

Pročitajte: Čips koji ne goji - Viktorija Bekam je luda za ovom zdravom grickalicom

Tajna savršene linije Viktorije Bekam delimično je razotkrivena kada je njen suprug Dejvid Bekam obelodanio da ona godinama ima isti jelovnik.

- Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari – ispričao je jednom prilikom slavni fudbaler.

Bilo kako bilo, činjenica da za svojih 50 godina nikada nije imala ni gram viška, više od reči govori o spartanskom duhu Viktorije Bekam, koja uspešno odoleva gastronomskim izazovima.

Na meniju bivše „spajsice”, danas uspešne poslovne žene, nalazi se isključivo voće i povrće. Viktorija voli smutije, a najradije kombinuje avokado, jabuke, kivi, limun, spanać, brokoli i čia semenke.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Za razliku od većine Britanaca, kafi daje prednost u odnosu na čaj.

Tajna savršene linije Viktorije Bekam, reklo bi se, krije se u njenom jutarnjem ritualu:

- Prva stvar koju uradim kada se probudim jeste da uzmem tri kašike jabukovog sirćeta. Zatim popijem šolju tople vode sa limunom i nekoliko kafa – rekla je Viktorija za Net-A-Porter.

Pročitajte: Za perfektan stas - Farmerke koje nosi Viktorija Bekam savršeno laskaju ženskoj figuri

„Moja ambicija je oduvek bila da osnažim žene i učinim da se osećaju kao najbolja verzija sebe”, poručila je Viktorija povodom svog 50. rođendana.

Frazer Harrison / Getty Images

 

„Verujem da možeš biti mnogo toga – majka, supruga, pop zvezda, dizajner... Verujte u sebe i ostali će vas pratiti. I, ako ste stvarno srećne sudbine, naći ćete nekog ko veruje u vas više nego vi sami”.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Photo by Dimitrios Kambouris Getty Images