Rasprava kojoj nema kraja: Ko ima bolje noge, Lepa Brena ili Sneki?

Rasprava kojoj nema kraja: Ko ima bolje noge, Lepa Brena ili Sneki?

Autor: | 01/12/2023

0

Lepa Brena i Sneki Babić ostavile su svoj pečat na sceni čitavog Balkana, a ne samo brojnim hitovima već i izgledom koji je bio unikatan i prepoznatljiv.

Mirko Tabašević

 

Našoj sceni dugonogih lepotica ne manjka, ali taj niz započele su upravo Brena i Sneki. One su redovno isticale svoje duge noge u spotovima i TV nastupima, i pored dobrih pesama, noge su postale deo njihovog imidža.

 

 

Lepa Brena čak poslednjih godina pokreće i svoj brend najlon čarapa, i to nije slučajno. Ona je i pozirala u mnogim reklama za svoj proizvod, i malo je reći da je najbolji model za ovakvu vrstu promocije.

Miloš Nadaždin

 

Nećemo raspravljati ko ima lepše noge, jer je to nemoguće utvrditi, tako da se time nećemo baviti. Obe ulažu veliki trud koji daje rezultate, tako da je za njih vreme apsolutno stalo.

Pročitajte: Salata Lepe Brene idealna je za one koji žele da smršaju - Ima malo kalorija i puno proteina, a skida kilograme FOTO

Iz godine u godinu obe pevačice izgledaju sve bolje i bolje, i ne posustaju u nameri da ostanu najbolje noge naše estrade. Tu su apsolutno jednake.

 

 

Ali možemo da utvrdimo ko ima duže, a to je Snežana Sneki Babić.

Sneki je visoka 181 centimetar, a noge su joj duge neverovatna 133! Sneki se uvek žalila da ne može da nađe adekvatnu odeću zbog svoje visine, i da joj je sve uvek kratko.

Ata Images

 

Brena je sa visinom od 178 centimetara, a nogama od 113 oduvek privlačila muške poglede i divljenje svih dama.

Folk diva održava liniju zdravom ishranom i jogom, ali voli i da se počasti kad je vreme slava, jer tada uživa u svojoj poznatoj sarmi.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti