Smršao sam 18 kilograma za mesec dana: Goran Bogdan promenio lični opis, ovo je njegova tajna

Smršao sam 18 kilograma za mesec dana: Goran Bogdan promenio lični opis, ovo je njegova tajna

Autor: | 24/01/2023

0

Za potrebe filma „Otac“, u kome tumači glavnu ulogu, Goran Bogdan smršao je 18 kilograma za mesec dana. Svojevremeno je detaljno opisao kako mu je to pošlo za rukom.

Pročitajte: Tajno se venčali! Jovana Stojiljković sa voljenim stala pred matičara, glamurozna venčanica će vas oduševiti FOTO

Profimedia

 

‒ Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor posle vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog „Oca“ sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu „Močvara“ morao sam da se ugojim ‒ ispričao je Bogdan za Gloria.hr.

Pročitajte: Ne zna se ko je lepši - Brat Gorana Bogdana je samo takav zavodnik

Promo

 

Goran je dodao da mu je cilj bio da izgubi što veći broj kilograma kako bi verno dočarao lik koji mu je poveren. Treninzi su bili ključni, ali i disciplina.

‒ Nije bilo šanse da propustim trening i da se u ponoć bacim na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogli su mi da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia