Za 3 nedelje skinula 7 kilograma: Kim Kardašijan iz ishrane je izbacila dve stvari kako bi ušla u haljinu Merilin Monro

Za 3 nedelje skinula 7 kilograma: Kim Kardašijan iz ishrane je izbacila dve stvari kako bi ušla u haljinu Merilin Monro

Autor: | 03/05/2022

0

Dijeta Kim Kardašijan - 7 kilograma manje za 3 nedelje

Kada je u pitanju moda, Kim Kardašijan nam je odavno dokazala da će učiniti sve što je potrebno, pa i više od toga, kako ne bi prošla neprimećeno.

Popularna starleta potrudila se iz petnih žila da na ovogodišnjoj Met Gali dobije visoke ocene, to jest da uđe u haljinu vrednu pet miliona dolara u kojoj je legendarna Merilin Monro u maju 1962. pevala Džonu Kenediju „Srećan rođendan, gospodine predsedniče“.

Pročitajte: Met Gala 2022 - Kim Kardašijan u legendarnoj haljini Merilin Monro, Blejk Lajvli i Sara Džesika Parker oduševile glamuroznim izdanjem

Bila je to dramatična transformacija jer je Kim morala da smrša osam kilograma. Kreaciju je nosila samo prilikom šetnje crvenim tepihom. Pazila je na svaki pokret kako se šest decenija stara tkanina ne bi oštetila, a čim je ušla u muzej, obukla je repliku.

Pročitajte: Prizori sa plaže zapanjili svet - Ovako Kim Kardašijan izgleda bez trunke fotošopa (foto)

Getty Images

 

I sada ono najvažnije – kako joj je pošlo za rukom da za tri nedelje skine sedam kilograma. Dijeta Kim Kardašijan vrlo je jednostavna. Konzumirala je samo povrće i proteine, izbacila ugljene hidrate i šećer i svakodnevno trčala na traci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti