Svaka čast: Mirjana Karanović objavila snimak iz teretane, mnogo mlađe dame će se postideti

Svaka čast: Mirjana Karanović objavila snimak iz teretane, mnogo mlađe dame će se postideti

04/06/2021

0

Trening Mirjane Karanović ‒ motivacija pred letnje dane

Za Mirjanu Karanović vreme je stalo. Gde god da se pojavi slavna glumica pleni harizmom i savršenim izgledom. Uvek nasmejana i dobro raspoložena, spada u grupu poznatih dama čiji su dani ispunjeni napornim treninzima zarad dobre kondicije. Baš ovo omogućava joj da se u svojoj koži oseća zadovoljno i da izgleda odlično. 

Pročitajte: Mirjana Karanović - Uz pomoć trotineta trenira i duh i telo (foto)

Petar Đorđević

 

Nedavno je otkrila da je za vreme karantina uspela ono što je malo kome pošlo za rukom. Zahvaljujući izbalansiranoj ishrani smršala je 15 kilograma. Dan u teretani za Miru Karanović je jedna vrsta dopinga, čemu svedoči i njena poslednja objava na društvenim mrežama. 

„Danas je dan za trening. Priznajem da je moja najjača motivacija osećaj zadovoljstva i ponosa kada je trening gotov. Do tada jedan mali, ali uporan glasić u meni viče: Prestani, dosta je, ne mogu! Već sam naučila da ga ignorišem“, napisala je glumačka diva i pokazala kako naporno trenira. Verujemo da će se mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola postideti kada budu videle šta sve obuhvata trening Mirjane Karanović.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još

Najnovije vesti